5 september 2014

Demonstraties hondentrimmen met Europese primeur op Dibevo-Vakbeurs

Doorlopende trimdemonstraties met verschillende hondenrassen, een proefopstelling van een trimsalon voor dierenspeciaalzaken en dierenpensions, tips en trucs voor het trimmen met opzetkammen en een speciaal ionenbad voor het wassen van honden zonder gebruik te maken van shampoo. Dat zijn in een notendop de activiteiten rondom het ‘trimmersplein’ op de Dibevo-Vakbeurs.

Dibevo-Vakbeurs 2014 - persbericht trimdemonstraties

Amersfoort, 5 september 2014 – Doorlopende trimdemonstraties met verschillende hondenrassen, een proefopstelling van een trimsalon voor dierenspeciaalzaken en dierenpensions, tips en trucs voor het trimmen met opzetkammen en een speciaal ionenbad voor het wassen van honden zonder gebruik te maken van shampoo. Dat zijn in een notendop de activiteiten rondom het ‘trimmersplein’ op de Dibevo-Vakbeurs. De belangrijkste Nederlandse vakbeurs voor professionals in de huisdierenbranche vindt plaats op 5, 6  en 7 oktober 2014.

Trimdemonstraties met live commentaar door Jetty van der Hulst

Tijdens de beursdagen staan doorlopend trimdemonstraties op het programma waarbij verschillende hondenrassen de revue passeren, waaronder de populaire Labradoodle en Golden Doodle. Trimspecialist Jetty van der Hulst geeft uitleg en staat klaar om vragen van bezoekers te beantwoorden.

Opzetkammen proberen met vachtspecialist Ted Hickman

Het thema ‘Leren, durven, doen!’ kunnen bezoekers letterlijk nemen, want er zijn nogal wat trimmers die opzien tegen het gebruik van opzetkammen op de tondeuse. Dit is hun kans om de fijne kneepjes te leren onder toezicht van de ervaren Amerikaanse trimmer en vachtspecialist Ted Hickman.

Proefopstelling trimsalon voor dierenpensions en dierenspeciaalzaken

Steeds meer dierenpensions en dierenspeciaalzaken overwegen hun service uit te breiden met een trimsalon. Op de Dibevo-Vakbeurs is een proefopstelling van een trimruimte ingericht – compleet met tafel, bad en droger. Ondernemers kunnen daarbij ideeën opdoen en informatie inwinnen hoe ze de inrichting van zo’n trimruimte moeten aanpakken.

Primeur in Europa: het ionenbad

Het is even spannend of hij op tijd uit het buitenland arriveert, maar als het lukt, dan heeft de Dibevo-Vakbeurs een primeur. Deze noviteit, het ionenbad, maakt het mogelijk om honden te wassen zonder gebruik te maken van shampoo. Een unicum! En natuurlijk gaan we dat live demonstreren.

Toegang gratis voor leden-detaillisten en -verzorgers

Dibevo-leden uit de ledensecties detaillisten en verzorgers ontvangen begin september een toegangscode om met maximaal twintig personen gratis de Dibevo-Vakbeurs 2014 te bezoeken. Inderdaad, dit jaar is het Dibevo-lidmaatschap van deze ledensecties niet goed voor twee, maar twintig toegangsbewijzen ter waarde van € 500! Een mooie gelegenheid om het lidmaatschap snel terug te verdienen of… lid te worden. Ondernemers die geen lid zijn van Dibevo betalen namelijk € 30 voor een toegangsbewijs (€ 25 bij voorregistratie).

Over Dibevo

Dibevo is de landelijke brancheorganisatie voor ondernemers in de gehele gezelschapsdierenbranche. Kijk voor meer informatie over Dibevo op www.dibevo.nl


NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Janny Freriks, manager projecten, tel. 033 - 450 6112 of e-mail: vakbeurs@dibevo.nl.

Beeldmateriaal bij dit persbericht

Trimdemonstratie Dibevo-Vakbeurs 2014

Impressie trimdemonstratie
op Dibevo-Vakbeurs

Bij foto vermelden:
Foto: Norbert Waalboer

Trimdemonstratie Dibevo-Vakbeurs 2014

Impressie trimdemonstratie
op Dibevo-Vakbeurs

Bij foto vermelden:
Foto: Norbert Waalboer

Trimdemonstratie Dibevo-Vakbeurs 2014

Impressie trimdemonstratie
op Dibevo-Vakbeurs

Links op de foto: Jetty van der Hulst
Bij foto vermelden:
Foto: Norbert Waalboer