11 september 2014

Ruim baan voor noviteiten op Dibevo-Vakbeurs

Met een totale lengte van 36 meter geeft de Dibevo-Vakbeurs letterlijk ruim baan aan nieuwe producten in de huisdierenbranche. Bovendien kunnen bezoekers een bijzonder klantvriendelijke prijs winnen.

Noviteitengalerij op de Dibevo-Vakbeurs

36 meter noviteitengalerij met prijsvraag en ‘best of show’-award

Amersfoort, 11 september 2014 – Met een totale lengte van 36 meter geeft de Dibevo-Vakbeurs letterlijk ruim baan aan nieuwe producten in de huisdierenbranche. Elke exposant mag zijn beste of meest innovatieve product tentoonstellen in deze noviteitengalerij. Bezoekers zijn daardoor in één oogopslag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche. De Dibevo-Vakbeurs vindt plaats in Gorinchem op 5, 6 en 7 oktober 2014.

Prijzen winnen

De bezoekers bepalen welke exposant de ‘best of show-award’, ofwel de prijs voor het beste en/of meest innovatieve product van de Dibevo-Vakbeurs 2014, krijgt uitgereikt. Iedereen kan ter plekke zijn stem uitbrengen. Elke beursdag verloot de organisatie een knalrood Nespresso-apparaat onder de inzenders. Een leuke, maar ook nuttige prijs: welke ondernemer wil er nu niet zijn klant een lekkere kop koffie aanbieden?

Vijf euro korting bij voorregistratie, gratis toegang voor Dibevo-leden

Voor het eerst in de recente geschiedenis ontvangen Dibevo-leden uit de ledensecties detaillisten en verzorgers dit jaar niet twee maar twintig gratis toegangsbewijzen. Totale waarde: 500 euro. Daarmee kunnen zij het Dibevo-lidmaatschap in een klap terugverdienen.

Ondernemers die geen lid zijn van Dibevo betalen 30 euro voor een toegangsbewijs, maar krijgen 5 euro korting als ze voorregistreren op www.dibevo.nl/entree.

Alle bezoekers kunnen gratis deelnemen aan het lezingenprogramma, onbeperkt gebruikmaken van de hapjes en drankjes op de cateringpunten en zich ondertussen laten informeren bij de doorlopende trimdemonstraties.

Over Dibevo

Dibevo is de landelijke brancheorganisatie voor ondernemers in de gehele gezelschapsdierenbranche. Kijk voor meer informatie over Dibevo op www.dibevo.nl


NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Janny Freriks, manager projecten, tel. 033 - 450 6112 of e-mail: vakbeurs@dibevo.nl.