3 april 2013

Thema Dibevo-Vakbeurs 2013: Verras je klant!

De belangrijkste Nederlandse vakbeurs voor professionals in de gezelschapsdierenbranche draait dit jaar om een bijzonder thema: Verras je klant! De insteek hiervan is dat er op het gebied van klantgerichtheid nog veel te winnen valt.

Beeldmerk Dibevo-Vakbeurs 2013

Focus op beleving en klantcontact tijdens vakbeurs voor huisdierprofessionals
 
Branchevereniging Dibevo kondigt een nieuwe editie aan van de Dibevo-Vakbeurs. De belangrijkste Nederlandse vakbeurs voor professionals in de gezelschapsdierenbranche draait dit jaar om een bijzonder thema: Verras je klant! De insteek hiervan is dat er op het gebied van klantgerichtheid nog veel te winnen valt.

Investeren in de klant betekent niet alleen een duurzame relatie opbouwen, maar ook oprecht contact maken en de klant meer geven dan hij vraagt. ‘Verras je klant!’ is een actueel thema waar zowel exposanten als bezoekers zich door aangesproken kunnen voelen. De Dibevo-Vakbeurs vindt dit jaar plaats op 6, 7 en 8 oktober 2013 in de Evenementenhal te Gorinchem.

Exposeren tegen kostprijs

Sinds eind maart is de inschrijving geopend voor bedrijven die willen exposeren op de beurs en misschien wel hún klanten willen verrassen. Dibevo-leden hebben daarbij een streepje voor: zij kunnen standruimte tegen kostprijs inkopen. Daarnaast hanteert Dibevo een vroegboekkorting voor bedrijven die zich vóór 1 juni inschrijven als exposant. Uitgebreide informatie en een inschrijfformulier is te vinden op de website www.dibevovakbeurs.nl

Extra aandacht en écht contact

De organisatie wil ondernemers op alle mogelijke manieren laten zien en voelen dat er veel potentie in klantcontact zit. Voorafgaand aan de beurs (op zondag- en dinsdagochtend) is er een ontbijtsessie met Ad van Beek, de geestelijk vader van de website ikwilmeeromzet.nl. Van Beek zal de vakbeursbezoekers met vele eye-openers uitleggen hoe je écht contact maakt met klanten. En vooral: dat écht contact ook tot meer omzet leidt.
Verder komt er midden op de beursvloer een ‘belevingsplein’ waar bezoekers aan den lijve ondervinden hoe het voelt om ‘extra aandacht’ te krijgen. Dat voelt natuurlijk heerlijk! Zeker als het onverwacht gebeurt.

Korting op toegangsprijs

Dibevo-leden ontvangen twee kaarten voor gratis toegang tot de beurs. Ondernemers die geen lid zijn van Dibevo, kunnen met korting naar de beurs door zich vanaf juli 2013 te registreren op www.dibevovakbeurs.nl. Bezoekers betalen dan geen € 27,50 maar € 20 voor hun toegangsbewijs.

Over Dibevo

Dibevo is de landelijke brancheorganisatie voor ondernemers in de gehele gezelschapsdierenbranche. Kijk voor meer informatie over Dibevo op www.dibevo.nl


NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dibevo, tel. 033-4550433 of e-mail: vakbeurs@dibevo.nl.

Beeldmateriaal bij dit persbericht

Beeldmerk Dibevo-Vakbeurs 2013

Beeldmerk Dibevo-Vakbeurs
in jpg en pdf

De Dibevo-Vakbeurs: professioneel én gezellig

De Dibevo-Vakbeurs:
professioneel én gezellig

Bij foto vermelden:
Foto: Norbert Waalboer

Dibevo-Vakbeurs in vogelvlucht

De beursvloer in vogelvluchtperspectief

Bij foto vermelden:
Foto: Norbert Waalboer

Dibevo-vlag voor de Evenementenhal Gorinchem

Evenementenhal Gorinchem en Dibevo-vlag

Bij foto vermelden:
Foto: Norbert Waalboer