18 juni 2015

Thema Dibevo-Vakbeurs 2015 in Gorinchem: Laat je zien!

Laat je zien! Dat is het thema van de komende Dibevo-Vakbeurs in Gorinchem. Het onderwerp blijkt nu al een schot in de roos, want de beursvloer is vier maanden voor de start al voor 75% volgeboekt. De organisatie zelf haakt ook in op het thema met een sferisch verlicht, ovaalvormig plein waarin een kennispaviljoen, trimpaviljoen en noviteitengalerij is verwerkt.

Beeldmerk Dibevo-Vakbeurs

Focus op fullservice huisdierenspecialist


Amersfoort, juni 2015 – Laat je zien! Dat is het thema van de komende Dibevo-Vakbeurs in Gorinchem. Het onderwerp blijkt nu al een schot in de roos, want de beursvloer is vier maanden voor de start al voor 75% volgeboekt. De organisatie zelf haakt ook in op het thema met een sferisch verlicht, ovaalvormig plein waarin een kennispaviljoen, trimpaviljoen en noviteitengalerij is verwerkt. Beide paviljoens bevatten een uitgebalanceerd programma dat bezoekers handvatten biedt voor de verdere professionalisering van hun bedrijf. De belangrijkste Nederlandse vakbeurs voor professionals in de huisdierenbranche vindt plaats op 11, 12 en 13 oktober 2015 in de Evenementenhal Gorinchem.

Van alle markten thuis

De snelle aanwas van exposanten geeft aan dat de huisdierenbranche duidelijk in positief vaarwater zit. Die dadendrang komt ook voor bezoekers goed van pas, want de organisatie van de Dibevo-Vakbeurs legt dit jaar extra focus op de ‘fullservice huisdierenspecialist’. Ondernemers die qua kennis van alle markten thuis zijn en extra diensten aanbieden, zijn beter in staat om klanten aan zich te binden. Maar al deze inspanningen hebben weinig zin als je geen werk maakt van promotie. Ofwel: Laat je zien!

Bedrijven moeten er niet alleen voor zorgen dat de klant hen kan vinden (zowel fysiek als digitaal), maar ook voor elkaar zien te krijgen dat ze op het netvlies van de klant blijven hangen. De presentaties in het trim- en kennispaviljoen haken vooral in op de ‘huisdierenspecialist van de toekomst’ die kennis, promotie en service als kernwoorden gebruikt. Onderwerpen zijn o.a.: Wat adviseer je je klant op het gebied van rauwe voeding en brokvoeding? Hoe trek je nieuwe klanten via nieuwsbrieven en social media? Wat komt er kijken als je een trimsalon als extra service inzet? Hoe maak je van je winkelvloer een inspirerende en onweerstaanbare plek?

Met zes personen gratis naar de Dibevo-Vakbeurs

De toegang tot de Dibevo-Vakbeurs kost € 35 en €27,50 bij voorregistratie. Bedrijven die lid zijn van Dibevo ontvangen in juli een ledencode die goed is voor zes gratis toegangskaarten. Alle bezoekers hebben gratis toegang tot de lezingen en demonstraties in de trim- en kennispaviljoens en kunnen gratis gebruikmaken van de hapjes en drankjes op de cateringpunten.

Exposeren tegen kostprijs

Natuurlijk hebben fabrikanten, groothandels en importeurs die lid zijn van Dibevo ook een streepje voor: zij kunnen standruimte tegen kostprijs inkopen en daarmee hun lidmaatschapsgeld in één klap terugverdienen. Meer informatie over exposeren op de Dibevo-Vakbeurs is te vinden op de website www.dibevovakbeurs.nl.

Over Dibevo

Dibevo is de landelijke brancheorganisatie voor ondernemers in de gehele gezelschapsdierenbranche. Kijk voor meer informatie over Dibevo op www.dibevo.nl


NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Janny Freriks, manager projecten, tel. 033 - 450 6112 of e-mail: vakbeurs@dibevo.nl.

Beeldmateriaal bij dit persbericht

Imagepack met 9 (afzonderlijke) foto’s van de beursvloer.
Klik op de afbeelding om het pakket te downloaden.

Bij elk beeld graag vermelden: Foto: Norbert Waalboer.

Beeldmateriaal voor pers


Beeldmerk Dibevo-Vakbeurs 2015 voor drukwerk.
Deze beeldmerken worden afwisselend gebruikt. Klik op de afbeelding om de beeldmerken te downloaden.

Beeldmerken Dibevo-vakbeurs 2015 - statisch


Beeldmerk Dibevo-Vakbeurs 2015 voor websites:

Beeldmerk Dibevo-vakbeurs 2015 - 938px breed

Beeldmerk 938 x 348 pixels (hier verkleind weergegeven).
 

Beeldmerk Dibevo-vakbeurs 2015 - 448px breed

Beeldmerk 448 x 166 pixels.


Beeldmerk Dibevo-vakbeurs 2015 - 350px breed

Beeldmerk 350 x 130 pixels.
 

Beeldmerk Dibevo-vakbeurs 2015 - 250px breed

Beeldmerk 250 x 93 pixels.