Dibevo-Vakblad

Dibevo-Vakblad nummer 3 - 2019

Het Dibevo-Vakblad is het enige professionele, Nederlandstalige vakblad voor ondernemers in de gezelschapsdierenbranche.

Elke editie bevat achtergrondverhalen, interviews, ondernemerstips, reportages en een noviteitenoverzicht. Kortom: een blad dat je als ondernemer in de branche absoluut niet mag missen.

Dibevo-Vakblad nummer 4 - 2019

In deze editie

Dier & gezondheid, het is min of meer de rode draad in de huisdierenbranche. Iedereen wil het beste voor het dier en dat gaat soms echt de diepte in, zoals bijvoorbeeld het verhaal van een hond die een nieuw schedeldak kreeg uit de 3-printer of de vraag of je mag sleutelen aan het DNA van dieren. In Dibevo-Vakblad nummer 4 lees je er alles over!

Bekijk de inhoud

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in de gezelschapsdierenbranche? Geef je dan snel op als abonnee! Abonnementen kunnen elk gewenst moment ingaan. En als je dan toch bezig bent, waarom word je niet meteen lid van Dibevo? Dibevo-leden ontvangen het vakblad gratis.

Abonneren?

Abonnementen kunnen op ieder gewenst moment ingaan en worden stilzwijgend met een jaar verlengd, tenzij je schriftelijk opzegt vóór 1 november. Een abonnementsjaar loopt van januari tot en met december.

Meer informatie

Adverteren (met korting)

Profiteer van de naamsbekendheid van het Dibevo-Vakblad in de huisdierenbranche. Dibevo-leden uit de sectie leveranciers krijgen bovendien…

Lees verder