Dibevo-Vakblad

Dibevo-Vakblad nummer 5 - 2016

Het Dibevo-Vakblad is het enige professionele, Nederlandstalige vakblad voor ondernemers in de gezelschapsdierenbranche. Elke editie bevat achtergrondverhalen, interviews, ondernemerstips, reportages en een noviteitenoverzicht. Kortom: een blad dat je als ondernemer in de branche absoluut niet mag missen.

Wil je het blad even inkijken? Vraag dan een digitaal proefnummer aan.

Digitaal proefnummer

Dibevo-Vakblad nummer 4 - 2017

In deze editie

Waarschuwingen over oververhitting van huisdieren in auto’s lees je genoeg, maar in dit nummer vertellen we je ook over de minder bekende nadelen van de zomerzon voor huisdieren. En weet jij wat hamsterscaping is? In dit nummer leggen we het uit!

• Een impressie van de Zoomark
• Terugblik op de dierenpensionmiddag
• Pet Needs: duurzaamheid op 1

Bekijk de inhoud

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in de gezelschapsdierenbranche? Geef je dan snel op als abonnee! Abonnementen kunnen elk gewenst moment ingaan. En als je dan toch bezig bent, waarom word je niet meteen lid van Dibevo? Dibevo-leden ontvangen het vakblad gratis.

Abonneren?

Abonnementen kunnen op ieder gewenst moment ingaan en worden stilzwijgend met een jaar verlengd, tenzij je schriftelijk opzegt vóór 1 november. Een abonnementsjaar loopt van januari tot en met december.

Meer informatie

Vakblad-archief

Op deze pagina vind je oudere nummers van het Dibevo-Vakblad. Handig om even terug te grijpen op een artikel dat je eerder hebt gelezen!

Lees verder

Adverteren (met korting)

Profiteer van de naamsbekendheid van het Dibevo-Vakblad in de huisdierenbranche. Dibevo-leden uit de sectie leveranciers krijgen bovendien…

Lees verder