13 februari 2015 | Dossier:

14 februari: liefde of verleiding

Op 14 februari is het Valentijnsdag en staat dan in het teken van liefde, verliefdheid of verleiding. Op deze dag gaan vaak de harten sneller kloppen en we hebben gemerkt dat de ondernemer daar liefdevol op inspeelt.

Bij Dierenspeciaalzaak Sleeuwijk spat op deze dag de liefde ervan af met veel hartjes, een hartenkoningin en live muziek. Aquarium-, Dieren- en Vijverspeciaalzaak Wesdijk organiseert voor hun klanten een speciale kattendag. Avonturia De Vogelkelder verblijdt hun klanten met een Valentijnshart. En alle Dier all-in vestigingen hebben hartjespenningen gegraveerd die klanten zaterdag op kunnen halen.

Ook voor huisdieren geldt 'liefde gaat door de maag'. Daarom bieden verschillende bedrijven, zoals Dierenspeciaalzaak Kleverpark, Elans Dierenparadijs en Dierenspeciaalzaak Discus Lisse mooie Valentijn snackpakketten aan waar de huisdieren van zullen smullen.
En kinderen die een bezoekje brengen aan Dobey Amersfoort worden omgetoverd tot prins of prinses en kunnen een liefdesritje maken in een koets door winkelcentrum Vathorst.

Op de Facebookpagina's hebben de ondernemers hun Valentijnsacties aangekondigd.

Bron: Flickr - Found Animal Foundation