03 november 2016 | Dossier: Evenementen

29 november: ledenbijeenkomst Dibevo met een feestelijk tintje

Lid van Dibevo? Dan nodigen we je graag uit voor de jaarlijkse ledenbijeenkomst op dinsdag 29 november 2016. Dit keer heeft de ledenbijeenkomst een feestelijk tintje, want Dibevo bestaat 80 jaar. Vier dit mooie jubileum met ons mee en volg de bijzondere workshop van Guido Uytenbroek!


De Ledenbijeenkomst

Vanaf 17.00 uur ben je van harte welkom in de Evenementenhal in Gorinchem om al snel aan te schuiven voor het dinerbuffet. Tijdens het buffet zetten we de jubilarissen in het zonnetje. Daarna volgt de Algemene Ledenvergadering. Guido Uytenbroek, professor aan de Universiteit van Gent, geeft een leerzame workshop en sluit daarmee de avond om 21.30 uur af. En voor wie wil staat er dan nog een borrel klaar.

Workshop Guido Uytenbroek

Een workshop die je niet mag missen! Uytenbroek geeft jou deze avond vaardigheden en tips mee om je klanten te verleiden om meer te verkopen of om meer dieren op te vangen. Maar op zo'n manier dat je klanten niet het gevoel krijgen dat jij hen iets aansmeert. Het uiteindelijke doel van deze manier van klantenverleiding is natuurlijk het verhogen van je omzet. En dit alles verzorgt Uytenbroek met een flinke dosis humor. Een leerzame avond die je zeker niet gaat vergeten!

Locatie

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem
Tel: 0183-680680