29 september 2016 | Dossier: Ledennieuws

Maak van Dierendag een Dierenweek

Paardentram, dierenbuffet of een leuke fotowedstrijd en/of kleurwedstrijd. Dierendag valt dit jaar weliswaar op dinsdag 4 oktober, maar veel ondernemers zetten de dieren gewoon de hele week in het zonnetje. Oftewel Dierendag breidt zicht uit naar een Dierenweek!

Dierendag 2016

Zo organiseert Groenrijk op zaterdag 1 oktober bij al haar vestigingen met een DierenRijk, een dierenbuffet. Bij alle deelnemende tuincentra kunnen honden, katten en knaagdieren aanschuiven voor een gratis buffet. Het dierenbuffet bij GroenRijk is mede mogelijk gemaakt door Gebr. de Boon B.V., Holland Diervoeders/Voskes, Mars Nederland B.V. en Supreme Petfoods B.V. Kijk op de website van GroenRijk voor meer informatie en alle vestigingen.

Intratuin Kouderkerke viert Dierendag ook groots op zaterdag 1 oktober van 11.00 tot 16.00 uur met een Dierendagontbijtje, uitleg over vachtverzorging en een demonstratie pakwerk met Duitse Herders. Op de Facebookpagina van Intratuin Koudekerke is er rondom Dierendag ook een winactie.

En op woensdag 5 oktober is het Dierendagfestijn bij Bolle Dier en Tuin. Van 13.00 tot 16.00 kan elke klant meereizen in een echte ouderwetse paardentram. De tram reist langs de winkel van Bolle Dier en Tuin, het dierenasiel, de kinderboerderij en de dierenarts. Met deze tour komt elke bezoeker meer te weten over huisdieren. Kinderen kunnen ook meedoen aan de kleurwedstrijd en maken kans op spectaculaire dierendagaanbiedingen. Via de website van Bolle Dier en Tuin is de kleurplaat te downloaden en kun je meer lezen over deze dag.

En dit zijn slechts drie voorbeelden. Organiseer jij nog iets spectaculairs op of rond Dierendag?