26 maart 2020 | Dossier: Ledennieuws,

Creatieve tips voor extra bescherming tegen corona

In deze bizarre tijd waar we aan alle kanten gewaarschuwd worden om jezelf en je klanten te beschermen tegen het coronavirus merken wij dat er toch ook een dosis creativiteit bij leden opborrelt. Zo zijn er al heel wat inventieve oplossingen bedacht om jou, je personeel en je klanten extra goed te beschermen tegen besmetting met het coronavirus.

Was je hond-dag

‘Was je eigen hond-dag’ bij De Texelse Dierenwinkel

Dierenspeciaalzaakondernemer Celina Groenendijk van De Texelse Dierenwinkel in Den Burg biedt haar klanten op vrijdag de service 'Was je eigen hond' aan. Klanten mogen tijdens deze 'Was je eigen hond-dag' zelf hun hond wassen in de luxe wasstraat van de trimsalon en gebruik maken van shampoo en handdoeken. Alleen de hond hoeft mee.

Een groot voordeel van de trimsalon is dat deze ruim is opgezet. Klanten kunnen zich gemakkelijk houden aan de gestelde 1,5 meter afstand.

Pick-Up Point

Dierenspeciaalzaak Van Gils in Goirle heeft een Pick-Up Point geopend. Klanten hoeven niet meer fysiek de winkel binnen te gaan om hun vaste boodschappen te halen. Met de Pick-Up Point kunnen klanten online hun bestelling plaatsen, de keuze maken of ze de producten komen ophalen of toch laten bezorgen en betalen met een tikkie of factuur. Bij ophalen worden de producten van de klant achterin de auto gezet. Zo vindt er minimaal contact plaats.

 

Discus Molenkamp alternatieve manier om pinapparaat schoon te houden

Pinnen met een pin-stokje bij Discus Molenkamp

Discus Molenkamp uit Zelhem heeft een apart 'pin-stokje' in het leven geroepen. Handig om het pinapparaat coronavirus-vrij te houden en natuurlijk lekker voor de hond.

Discus Tropica heeft coronaproof scherm en hesjes

Hesjes en coronaproof scherm bij Discus Tropica

We hadden het al kenbaar gemaakt op Facebook; Discus Tropica heeft naast een coronaproof scherm voor de kassa ook hesjes die de 1,5 meter-regel ultraduidelijk maken.

Leuke etalage bij dsz Buze tijdens de coronacrisis

Vrolijke etalage bij dsz BuzeVrolijke etalage bij dierenspeciaalzaak Buze 

Dierenspeciaalzaakondernemer Heidi Buze van dierenspeciaalzaak Buze uit Heiligerlee wil haar klanten een lach bezorgen en heeft in deze rare tijd haar etalage vrolijk en leuk aangekleed. Opvallend is toch wel de Groningse vlag die met zijn kleuren lekker opvalt en een hoop vrolijkheid uitstraalt. 

Ook wenst de ondernemer iedereen met een simpele Groningse kreet 'kop d'r veur' veel succes tijdens deze bizarre coronatijd!

Creatieve oplossingen

Heb jij creatieve oplossingen om én je klanten te verwelkomen in je winkel én om het coronavirus aan te pakken, geef je inventieve ideeën per mail aan ons door. Zo kunnen we elkaar helpen in de strijd tegen corona.