15 oktober 2019 | Dossier: Advertorial

[Vacature] TRIXIE Heimtierbedarf zoekt Sales Manager Nederland

Trixie

A D V E R T E N T I E
Team Benelux van TRIXIE Heimtierbedarf GmbH & Co. KG is op korte termijn op zoek naar een:

SALES MANAGER NEDERLAND
voor de regio Noord-Holland/Utrecht


Als Europese marktleider op het gebied van toebehoren voor huisdieren levert TRIXIE vandaag de dag vanuit Duitsland aan circa 5000 zakelijke afnemers. Gemiddeld gaat het dan om 6.500 producten voor honden, katten, vogels, knaagdieren en konijnen, vissen en reptielen. Het omvangrijke assortiment wordt naar meer dan 80 landen wereldwijd geëxporteerd. De complete logistiek en distributie vindt plaats vanuit onze hoofdvestiging in Tarp.

Het bedrijf telt 470 vaste medewerkers en meer dan 100 invallers. Voor onze klanten in Duitsland, Oostenrijk, Engeland, Frankrijk, Nederland en België zijn er 52 buitendienstmedewerkers en twee merchandisers. TRIXIE zorgt echter ook voor de volgende generatie en leidt op in acht verschillende beroepen.

Een groot deel van onze productlijnen worden door experts binnen ons bedrijf ontwikkeld, onderzocht en getest. Hoge kwaliteitseisen zijn voor ons net zo vanzelfsprekend als de zorgvuldige omgang met reclamaties. Terwijl onze moderne logistiek garant staat voor een hoge servicegraad, staan onze gemotiveerde medewerkers voor een klantgerichte service.

Voor sollicitatie, vragen of meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op +49 4638 2109 160 of e-mailen naar bewerbung@trixie.de