16 oktober 2019 | Dossier: Advertorial,

[vacature] Johnson Petfoods zoekt ervaren accountmanager

Vacature accountmanager - Johnson Petfoods

A D V E R T E N T I E
Johnson Petfoods zoekt een:

ERVAREN ACCOUNTMANAGER DIERENSPECIAALZAKEN
voor het rayon Noord-West Nederland (Noord-Holland – Utrecht)


Wie zijn wij

Johnson Petfoods is een innovatieve, snelgroeiende speler binnen de Dibevo-branche, met afnemers in de Benelux, Europa en daarbuiten. We zijn een Brabants no-nonsense bedrijf met een sterke focus op gezonde hoogwaardige voeding (en snacks) voor honden en katten. Wij zijn trots op onze merken Profine, Planet Pet en Riverwood die we verkopen via de betere dierenspeciaalzaken.

Bij Johnson Petfoods zijn we best een beetje eigenwijs, en gaan we onze eigen weg. We laten ons niet leiden door hoe anderen het doen, maar volgen ons hart in alle beslissingen die we nemen, met daarbij altijd het welzijn van mens en dier voor ogen.

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een gedreven professional met ervaring in de huisdierenbranche, die alle verantwoordelijkheden op het gebied van relatiebeheer in het toegewezen rayon op zich neemt. De succesvolle kandidaat richt zich op het verwerven van extra omzet bij bestaande klanten, en het aantrekken van nieuwe klanten, waarbij klanttevredenheid van groot belang is. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie, en bent zelfstandig verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen klanten en prospects.

Wij bieden

Wij bieden je een uitdagende functie met een grote zelfstandigheid. Jij bent degene die het verkoopnetwerk voor onze merken verder uitbreidt en onderhoudt, en je krijgt hiervoor alle benodigde tools zoals auto, telefoon, laptop en iPad aangereikt.

Wie ben jij

  • Je hebt een aantoonbare ervaring in de huisdierenbranche
  • Je beschikt over uitstekende communicatievaardigheden
  • Je bent een teamplayer, flexibel ingesteld en klantgericht
  • Je woont bij voorkeur centraal in het rayon
  • Je hebt ervaring met het Microsoft Office pakket
  • Je bent in bezit van een rijbewijs B(E)
  • Het is een pluspunt als je bekend bent met de meeste winkels in jouw rayon (provincie Noord-Holland, Utrecht en een deel van Zuid-Holland)
  • Ervaring met Key-Accounts is een plus

Kijk voor meer informatie over ons bedrijf en onze producten op www.johnsonpetfoods.nl
 
Ben jij de ideale kandidaat, en heb jij net als je toekomstige collega’s productiviteit en klantbetrokkenheid hoog in het vaandel staan? Reageer dan door vóór 31 oktober a.s. een e-mail met cv te sturen naar john@johnsonpetfoods.nl

Wil je meer informatie over deze vacature?

Neem gerust contact op door middel van een e-mail naar john@johnsonpetfoods.nl of bel naar 073-5220873 en vraag naar John Sars.