20 september 2022 | Dossier: Evenementen, Advertorial,

About Cats & Dogs: hét nieuwe event voor echte honden- en kattenvrienden

A D V E R T O R I A L
Op 5 en 6 november vindt bij Jaarbeurs Utrecht About Cats & Dogs plaats, hét nieuwe lifestyle-event voor echte honden- en kattenvrienden. Trends, inspiratie, advies van experts (o.a. Piet Hellemans en Renate Gerschtanowitz), producten & nog veel meer... Bezoekers vinden hier alleen het beste voor hun hond of kat.

About Cats & Dogs

Programma

Van de nieuwste voeding tot de leukste speeltjes, bezoekers kunnen shoppen en hun viervoeter verwennen met de nieuwste trends. Met een interessant en informatief programma kan er in het theater kennis opgedaan worden en advies worden ingewonnen bij echte experts.

Bekende dierenarts en tv-presentator Piet Hellemans

Dierenarts en tv-presentator Piet Hellemans neemt de baasjes mee in de wereld van de EHBO en spoedgevallen van onze geliefde huisdieren. Want wanneer moet je met spoed met je hond of kat naar je dierenarts en wanneer kan je het nog even aankijken?

Informatieve sessies

Naast de sessies van Piet Hellemans kunnen bezoekers ook leren van sessies van o.a. de dierenfaculteit van Universiteit Utrecht, hondenspecialist Arnoud Busscher en kattengedragstherapeut Eline Feline

Renate Gerschtanowitz aanwezig met haar online platform Huisdieren.nl

Renate: “Mijn liefde voor mijn hond was voor mij de inspiratie mijn eigen huisdierenplatform op te zetten. De band die wij met onze huisdieren creëren is belangrijk voor het welzijn van onze dieren. Uiteindelijk wil je toch het beste baasje zijn voor je dier?“ Ook bij Renate kan je binnen wandelen op about Cats & Dogs. Zij heeft haar eigen stand met Huisdieren.nl en is het hele weekend aanwezig.

Tickets

Meer informatie en tickets kopen kan via aboutcatsanddogs.nl. Tot 30 september 2022 geldt het early bird-tarief waarbij bezoekers profiteren van €4,50 korting op hun ticket.

Meer informatie over deelname als exposant: www.aboutcatsanddogs.nl/exposanten/contact-en-tarieven