07 april 2011 | Dossier:

Aequor start traject verkiezing ‘Beste Leerbedrijf 2011’

Aequor is weer op zoek naar nieuwe kandidaten voor de titel 'Beste Leerbedrijf van het Jaar in het domein natuur, voedsel en leefomgeving'. Dit jaar staat het thema 'duurzaamheid' centraal. Heeft uw bedrijf dit thema geïntegreerd in de bedrijfsvoering, leerklimaat of personeelsbeleid? Laat uw leerbedrijf dan voordragen. Dit kan tot 5 mei 2011.

Voordracht

Iedereen verbonden aan een onderwijsinstelling, een brancheorganisatie, leerlingen, bedrijfsadviseurs van Aequor en anderen belanghebbenden kunnen bedrijven voordragen. Hiervoor is een speciaal voordrachtsformulier beschikbaar op de website van Aequor.

Peggy Leurs van Tuincentrum Leurs, het Beste leerbedrijf van 2010 Selectie

Een commissie van Aequor maakt een selectie van drie bedrijven uit de voorgedragen bedrijven. De geselecteerde bedrijven worden bezocht en mogen in een korte videopresentatie laten zien waarom zij zelf vinden waarom zij dit jaar zich 'Leerbedrijf van het jaar 2011' mogen noemen. Uiteindelijk beslist de landelijke jury op basis van presentatie en rapportage welk leerbedrijf dit jaar de titel krijgt.

Tuincentrum Leurs

Vorig jaar werd Tuincentrum Leurs uit Venlo gekozen tot de algemeen winnaar van de verkiezing Beste leerbedrijf van 2010. In het januarinummer van het Dibevo-Vakblad staat een uitgebreid interview met Peggy Leurs (zie foto), de directeur van Tuincentrum Leurs.