8 oktober 2021 | Dossier: Evenementen,

Aftellen tot de Dibevo-Vakbeurs

Het is aftellen geblazen! Aanstaande zondag 10 oktober al start de Dibevo-Vakbeurs. We werken absurd hard om deze eerste fysieke beurs na corona tot een doorslaand succes te maken. Dompel je onder in het hart van de branche en laat je verrassen door nieuwe producten, mooie beursaanbiedingen en lekker (en de hele dag gratis!!) eten en drinken. En het mooiste van alles is dat we weer eens ongedwongen en face-to-face met elkaar bij kunnen praten.

Aftellen tot Dibevo-Vakbeurs

En vergeet de fantastische noviteitengalerij niet. In deze 25 meter lange stand heeft elke exposant zijn beste product tentoongesteld. Als bezoeker kun jij een product nomineren voor de ‘Best of show-award’. En die stem kan je een leuke prijs opleveren, want we verloten elke beursdag twee Fitbits en twee Airtags. Want het ‘mensenwelzijn’ is natuurlijk minstens zo belangrijk, toch? ;-)

Prijzen noviteitengalerij

Tickets met korting

Ben je professioneel werkzaam in de huisdierenbranche en heb je nog geen tickets? Boek je tickets dan via https://dibevovakbeurs.nl voor 7 euro korting op de entreeprijs. Je hoeft geen lid van Dibevo te zijn om de beurs te kunnen bezoeken.