6 oktober 2021 | Dossier: Ledennieuws,

Aquadistri viert 35 jarig bestaan op Dibevo-Vakbeurs

Aquadistri bestaat 35 jaar, om precies te zijn 35 jaar en 2 maanden: het bedrijf werd opgericht op 15 augustus 1986. Founder en CEO Rob van den Enden startte direct na zijn militaire dienstplicht met de verkoop van aquariumplanten.

Het pand van Aquadistri in 2021 en in 1986.

“Ik had niet kunnen denken dat er nu, 35 jaar later, zo’n mooi en kerngezond bedrijf zou staan”, vertelt Rob van den Enden. “Ik startte met een gehuurde aanhanger: één dag in de week verkoop en de rest van de tijd tuinonderhoud om de rekeningen te betalen. Elke dag vroeg op, keihard werken en je inspannen om het beter te doen dan gisteren. Dat gold toen en dat geldt nog altijd en diezelfde inzet verwachten we van al onze medewerkers, want onze klanten verdienen het beste van het beste. 35 jaar alweer, een succesverhaal, dankzij onze klanten, en we gaan onverminderd door.”

Mijlpaal vieren op vakbeurs

Door corona heeft Aquadistri geen feest kunnen organiseren, maar het bedrijf wil deze mijlpaal niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom viert Aquadistri zijn jubileum op de Dibevo-Vakbeurs! Wie op 10 of 11 oktober Aquadistri bezoekt op stand 122 maakt kans op mooie prijzen.