24 januari 2014

Albert Baars 40 jaar bij Vitakraft

Albert Baars 40 jaar in dienst bij VitakraftWinkelaccountmanager Albert Baars vierde onlangs zijn 40-jarig jubileum bij Vitakraft.

Baars startte als vrachtwagenchauffeur bij de firma Van IJzendoorn (nu Vitakraft Nederland). Na twee jaar dienstverband werd duidelijk dat Albert verkopende kwaliteiten had en maakte hij de overstap naar de functie van vertegenwoordiger voor dierenspeciaalzaken.

Directeur Wim Kieftenbeld: “Albert is nu nog steeds actief in deze functie en voert deze op geheel eigen wijze effectief uit. Hij staat bij zijn klanten bekend als een prettige en optimistische man, die goed met mensen om kan gaan. Na 40 jaar gaat hij nog elke dag voor de volle 100% aan de slag om klanten in verbinding te brengen en te houden met Vitakraft.”

Iedereen van Vitakraft wil Albert, alias ‘De Snor’ (genoemd naar zijn karakteristieke snor), bedanken voor 40 jaar loyaliteit, 40 jaar betrokkenheid en 40 jaar optimale inzet. Albert heeft nog een aantal jaren tot zijn pensioen te gaan en Vitakraft hoopt daar samen met hem wat moois van te maken.