10 februari 2016

Animal Event viert 10de editie

Animal Event 2016

Op 6, 7 en 8 mei viert Animal Event, het grootste driedaagse dierenevenement van Nederland, zijn 10de editie. Animal Event begon ooit met 3.500 bezoekers, maar er zat snel een stijgende lijn in: vorig jaar trok het evenement een recordaantal van 32.500 dierenliefhebbers en 10.000 honden naar het outdoorterrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Animal Event is afgelopen jaren uitgegroeid tot hét festival voor dierenfans.

Promodorp met dierenproducten

Van iedere diersoort zijn er op Animal Event experts aanwezig, die allemaal gemeen hebben dat ze heel graag over hun hobby vertellen. Naast honden zijn er onder andere katten, fretten, konijnen, boerderijdieren, paarden, vogels en vissen te zien tijdens de vele presentaties, demonstraties en shows. Vragen over gedrag, training en verzorging worden beantwoord en daarnaast is er een uitgebreid promodorp met de leukste en mooiste dierenproducten.

Safaribus

Animal Event heeft meer te bieden dan alleen huisdieren en boerderijdieren: Afrika ligt namelijk om de hoek. Een bezoek aan het evenement is te combineren met een uitstapje met de ‘safaribus’ naar het aangrenzende Safaripark Beekse Bergen, waar bezoekers kennis maken met de familie van de huisdieren.

De tiende editie van Animal Event vindt plaats op 6, 7 en 8 mei 2016 in de Beekse Bergen te Hilvarenbeek. Kijk voor meer informatie op animal-event.nl.