08 februari 2018 | Dossier: Ledennieuws

Beeztees en Tuincentrum Leurs winnen TREx Retail Award

Beeztees en Peggy Leurs van Tuincentrum Leurs zijn in de prijzen gevallen tijdens het TREx Gala van The Garden Retail Experience op 6 februari. Deze avond zijn door een vakjury de TuinZaken Retail Awards 2017 uitgereikt, dé prijzen voor de tuincentrumbranche.

Beeztees wint TREx Award

Beeztees

Beeztees is in de prijzen gevallen binnen de categorie dierenartikelen. De vakjury zei over Beeztees: “Ze hebben de dierenafdeling weer hip gemaakt en helemaal van deze tijd. Met goedlopende producten en winkeloplossingen zoals het snackconcept zijn ze innovatief. Ook de styling is top.”

Peggy Leurs wint TREx Award

Tuincentrum Leurs

Peggy Leurs van Tuincentrum Leurs in Venlo is Retailer van het jaar geworden. De vakjury zei over Peggy: “Peggy staat bekend om haar vooruitstrevende bedrijfsvoering. In 2017 was de oplevering van diverse innovatieve verbouwingen waaronder een flinke uitbreiding met diverse kleine shops, een tweede horecapunt met het spectaculaire restaurantconcept Piazza Leurs en een speelplek voor kinderen. Ook waren er in 2017 twee feestelijke jubileums: 50 jaar familiebedrijf Leurs én 20 jaar Tuincentrum Leurs.”