23 april 2024 | Dossier: Ledennieuws,

Beeztees voorbereid op de toekomst met nieuw logistiek centrum

Op dinsdag 16 april werd de opening van het nieuwe warehouse van Beeztees aan de Waalwijkse Kloosterheulweg feestelijk gevierd. Deze nieuwe locatie stelt Beeztees en Duitse dochteronderneming Karlie in staat om hun klantenkring te voorzien van een nog betere service.

Het gehele team van Beeztees heeft hard gewerkt aan de inrichting van de nieuwe locatie en de verhuizing van de voorraad. Het ruime warehouse beslaat ruim 23.000 m2(!) en is onder andere voorzien van een geautomatiseerd liftsysteem, nieuwe stellingkasten, een moderne kantine en up-to-date werkplekken. Met een operationele palletopslag voor circa 27.850 europallets biedt het voldoende ruimte voor het gevarieerde en innovatieve assortiment aan huisdierbenodigdheden. Het hoofdkantoor en tevens de showroom blijven op de oude locatie, op slechts een steenworp afstand.

Toekomstdoelen

Met de tekst 'Let’s grow together & create happy moments!' op een muur van omdozen, sloegen de eigenaren Guusje & Job van Riel figuurlijk een doorgang naar de toekomst. Een toekomst waarin de focus ligt op samen groeien en verbeteren als bedrijf én uiteraard momenten van geluk creëren voor consumenten en diens huisdieren. Obstakels en uitdagingen zijn er immers altijd, maar het bedrijf is enthousiast over deze grote stap voorwaarts en focust met vol vertrouwen op haar toekomstdoelen.