24 april 2024 | Dossier: Evenementen,

Dibevo University: een dag vol inspiratie en eye-openers

Inzichten, eye-openers, mooie verhalen, survivaltips en een blik op de toekomst: dat zijn de ingrediënten van Dibevo University, hét kennis- en inspiratie-event voor iedereen in Nederland en Vlaanderen die professioneel werkzaam is in de huisdierenbranche. Reken op een turbo-injectie met positieve energie van uitsluitend topsprekers. Inclusief hapjes, drankjes, een heerlijke lunch, een borrel, en... drie inspirerende boeken als bonus. Zin in? Kom dan op 13 oktober naar Dibevo University in het NBC in Nieuwegein!

Dibevo University 2024

Dibevo University 2024 heeft een mooi gevarieerd programma dat dit jaar losjes om het thema ‘verandering’ draait. Verandering is onlosmakelijk verbonden met ondernemerschap, maar dat wil niet zeggen dat het eenvoudig is om met elke verandering om te gaan. Tijdens Dibevo University pakken we de veranderingskoe bij de horens en kijken we hoe je jezelf als ondernemer én als medewerker versterkt in een wereld die meer dan ooit in beweging is.

Lezingen & sprekers

  • Het wordt wél beter (Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland)
  • Survivalgids voor verandering (Jaap Bressers, sit-down comedian)
  • Hoe ziet de toekomst van de retail eruit? (Carin Frijters, allround retailprofessional)
  • Hoe één gekke mier de wereld kan veranderen (Arjan Postma, natuurkenner)
  • Hoe maak ik zuivere keuzes (in deze onzekere tijden)? (Rob Urgert en Joep van Deudekom)

Het volledige dagprogramma met uitgebreide info over alle lezingen vind je op dibevo-university.nl.

Gedurende de hele dag zijn er gratis hapjes en drankjes beschikbaar en een lunch. Ideale smaakmakers om even met collega’s of leveranciers bij te praten in de gezellige netwerklounge.

Early bird tickets

Tickets voor Dibevo-University kosten 75 euro. Dibevo-leden krijgen een aanzienlijke korting, maar daarbovenop geldt er tot en met 30 juni een Early bird-tarief. Tot die tijd kost een ticket voor Dibevo-leden nog maar €49,50. Leden ontvangen dit voorjaar een persoonlijke uitnodiging om een ledenticket te boeken via het bij Dibevo bekende e-mailadres.

Word ambassadeur

Ben je leverancier in de huisdierenbranche, heb je oog voor verandering en wil je je afnemers op een zichtbare manier (nog) meer laten bloeien in hun ondernemerschap? Verbind je bedrijf dan als ambassadeur van Dibevo University. Op deze pagina vind je meer info over de voordelen van het ambassadeurschap.

Openingstijden

Zondag 13 oktober: 10.30 – 17.00 uur

Locatie

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
Nieuwegein