25 april 2024 | Dossier: Ledennieuws,

Champion Petfoods lanceert nieuwe strategie in de Benelux

Champion Petfoods gaat vanaf juni dit jaar van start met een nieuwe strategie in de Benelux. Met deze nieuwe strategie wil Champion Petfoods een nauwere samenwerking met haar klanten realiseren en de merken Orijen en Acana verder versterken in het premiumsegment voor honden- en kattenvoeding.

"We zijn verheugd om onze nieuwe strategie aan te kondigen," zegt Jeroen Bouten, Head of Benelux bij Champion Petfoods. "Door rechtstreeks de markt te betreden met een toegewijd team voor de Benelux, zijn wij ervan overtuigd dat we meer waarde kunnen toevoegen voor onze partners om de positie binnen het groeiende premium segment te kunnen versterken. De focus op duurzame relaties stelt ons in staat om onze merken Acana en Orijen effectiever te ondersteunen, terwijl we onze toewijding aan kwaliteit en service versterken."

Om deze ambitie  te realiseren is Champion Petfoods een samenwerking aangegaan met Malanico, groothandel van dierenvoeding en -benodigdheden in de Benelux. Vanaf 1 juni 2024 zal deze nieuwe strategie ingaan voor dierenspeciaalzaken in de Benelux.