4 april 2023 | Dossier: Advertorial,

Beeztees zoekt een commercieel binnendienst medewerker

Beeztees vacature

A D V E R T E N T I E
Beeztees zoekt een:

COMMERCIEEL BINNENDIENST MEDEWERKER
(fulltime; 38 uur)

- - -

Beeztees is het meest innovatieve merk gespecialiseerd in accessoires en snacks voor huisdieren. We ontwerpen en ontwikkelen veel van onze nieuwe producten zelf en vermarkten ons assortiment naar meer dan 40 landen, wereldwijd.

Wij willen zoveel mogelijk ‘Happy Moments’ creëren tussen huisdieren en hun baasjes door het ontwikkelen van mooie en fun(ctionele) dierbenodigdheden… en dat al meer dan 50 jaar! We zijn een beetje gek, maar wel heel erg leuk!! Onze kernwaarden zijn betrokken, inventief, slagvaardig en zeker ook fun! Misschien zijn we daarom ook wel uitgegroeid tot favoriet bij huisdiereigenaar én huisdier.

Word jij onze nieuwe commercieel binnendienst medewerker?

De afdeling backoffice /verkoop binnendienst zorgt voor de ondersteuning van het verkoopteam. Wij zijn op zoek naar een commercieel binnendienst medewerker die zorgt voor de ondersteuning van onze accountmanagers Benelux en Export. Jij zorgt niet alleen voor de commerciële ondersteuning, maar denkt ook mee om samen met de managers alle commerciële kansen bij onze klanten te benutten.

Dit mag je doen...

 • Je onderhoudt een intensieve samenwerking met de accountmanager(s). Je bent voor hen de volledige commerciële en administratieve back-up en samen realiseren jullie de (omzet)targets bij onze klanten. 
 • Je bereidt gesprekken voor op basis van de accountplannen, maakt presentaties, offertes, analyses op basis van (omzet)ontwikkelingen en actievoorstellen en verzorgt hiervoor de communicatie richting klanten. 
 • Je bent de spin in het web binnen de verkoopprocessen en hebt daarvoor veelvuldig contact met verschillende afdelingen. 
 • Jij zorgt ervoor dat iedereen intern aangesloten wordt op de gemaakte plannen en afspraken.

  Jij bent de persoon met...

  een echte commerciële drive die geen (omzet)kans laat liggen. Een accurate, stressbestendige, flexibele teamplayer die proactief meedenkt in processen en oplossingen. Service staat bij jou hoog in het vaandel zonder het belang van Beeztees uit het oog te verliezen.

  Dit vinden we ook belangrijk...

  • Je hebt een HBO denk & werkniveau en beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift. Kun je ook Duits en/of Frans? Dan heb je zeker een streepje voor! 
  • Kennis van MS office vinden wij noodzaak; met name Excel. 
  • Heb je ook de kennis van het Google en SAP pakket dan is dat zeker mooi meegenomen.

  Dit mag je van ons verwachten

  • Een baan met alle ruimte om je commerciële talenten te ontplooien in een informele, open, groeiende en ondernemende organisatie.
  • Marktconform salaris afgestemd op je opleiding en ervaring.
  • Een fulltime dienstverband, reiskostenvergoeding vanaf 5 km, bedrijfsfitnesss, fietsplan en pensioenregeling.
  • Leuke collega’s, flexibele werktijden en de kans om je werk echt eigen te maken!

  Stuur je cv en een korte motivatie naar Sacha Pepping via hr@beeztees.com. Wij zijn benieuwd naar jouw sollicitatie!