29 april 2014 | Dossier:

Tot 200 euro korting op het Dierbaar-keurmerk

Campagne Bewust Huisdierenbezit 3 mei van start

Als dierspecialist denk je in het belang van dieren. Voor jou is het vanzelfsprekend dat dierenwelzijn op nummer 1 staat. En dat wil je natuurlijk laten zien. Dat kan met het Dierbaar-keurmerk. Op 3 mei geldt er een aantrekkelijke instapkorting die op kan lopen tot € 200.

Campagne Bewust Huisdierenbezit

Dierbaar prominent aanwezig bij evenement Bewust Huisdierenbezit

Aanstaande zaterdag 3 mei organiseert Vitakraft Nederland een evenement met allerlei leuke activiteiten én een kennisplein met dierenartsen, gedragsdeskundigen en andere specialisten op het gebied van huisdieren.

Ook Dibevo is prominent aanwezig op het kennisplein met het Dierbaar-keurmerk. Het evenement staat in het teken van de campagne 'Bewust Huisdierenbezit'. Piet Hellemans (presentator van het tv-programma Beestengeluk) en Bridget Maasland (tv-presentatrice en oprichtster van Dutchy Puppy) zullen deze campagne officieel openen.

Dierbaar-keurmerk met korting

Tijdens het evenement kun je je direct aanmelden voor het Dierbaar-keurmerk. Niet-leden ontvangen een korting van € 200 op het volledige tarief van € 600. Dibevo-leden krijgen een korting van € 75 op het ledentarief van € 475. Mieke Pape van Dibevo is aanwezig en vertelt je graag meer over certificering en het Dierbaar-keurmerk.