21 oktober 2016 | Dossier: Evenementen,

Bezoek het Beeztees Funpark tijdens de Dibevo-vakdagen!

Beeztees Funpark

Iedereen schreeuwt al jaren om ‘beleving op de winkelvloer’, maar wat is dat nu écht? Beeztees gaat het je vertellen tijdens hun flitsTRAINing op de Dibevo-vakdagen. Aansluitend ontvang je een entreekaart voor een bezoek aan het Beeztees Funpark!

Beeztees gelooft heilig in de toekomst van de winkelvloer en neemt je samen met Caracter Company mee in een 'rondreis' over de wereld. Je krijgt inspirerende voorbeelden te zien uit de huisdierenbranche over de hele wereld, maar ook uit andere branches. Met daarbij natuurlijk altijd een ‘haakje’ naar onze sector. Daarbij hoor je Beeztees’ visie op de huidige en toekomstige rol van de winkelvloer én hoe het bedrijf dat vertaalt naar concepten voor huisdierenaccessoires. In de trein stappen en binnen een halfuur een reis om de wereld maken; hoe mooi is dat!

Funpark: speelse manier van beleving

Inspirerend wordt het zeker, want Beeztees presenteert op de vakdagen ook het Beeztees Funpark: een nieuwe,‘speelse’ manier van beleving met speelgoed voor huisdieren. De oude zandstraalcabine van de Rijtuigenloods wordt daarbij omgetoverd tot een heus pretpark voor hondenspeelgoed! Het Funpark is een compleet nieuw hardwareconcept voor speelgoed met gebruik van nieuwe kleuren en presentatie-elementen, zoals touwtje trekken bij flosstouwen. Dit concept draait om het creëren van beleving bij een van de meest impulsgevoelige productgroepen binnen huisdieraccessories, namelijk speelgoed.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder alvast een voorproefje van de flitsTRAINing!

 

Beeztees is tijdens de Dibevo-vakdagen te vinden op stands 48 en in de voormalige zandstraalcabine.

Bestel nu je toegangskaarten    Ik wil eerst nog wat meer info