08 juni 2018 | Dossier: Ledennieuws

Met klanten op pad voor een PetsWalk

Eind mei organiseerde Brandhof Dier en Ruiter uit Renswoude een PetsWalk voor hond en eigenaar. Naast een hoop gezelligheid die het oplevert, is zo'n wandeling ook een mooi initiatief om klanten aan je bedrijf te binden.

PetsWalk Brandhof Dier en Ruiter

Dierenspeciaalzaakondernemer Liesbeth Bos-van den Brandhof: “Het was enorm warm deze dag, maar met een deelnemersveld van ruim 30 personen was het toch een geslaagde PetsWalk. Na een wandeling, gedeeltelijk heerlijk beschut onder de bomen, kwamen we op een open terrein waar de honden het water in konden plonzen, of onder de bomen aan de rand van het veld konden uithijgen.

Voor alle deelnemers was er een appel, tomaatjes en een flesje koel water. Voor de honden hadden we zelf hondenijsjes gemaakt die ook gretig aftrek vonden. Na de groepsfoto zijn we bij restaurant de Grebbelounge neergestreken en kregen alle deelnemers koffie, thee of een frisje. Voor de honden was er uiteraard fris water. Aan het einde van de wandeling konden de hondeneigenaren hun honden gratis een vlooienbehandeling geven of laten ontwormen. Ook was er een portrettekenaar aanwezig en een speciale hondenproeverij.”

PetsWalk Renswoude

“Ondanks de hitte was het een geslaagde actie met alleen maar tevreden gezichten”, aldus Liesbeth Bos-Van den Brandhof.


Ben je lid van Dibevo en heb je ook nieuws of een nieuwtje te melden (verhuizing, open dag, jubileum, leuke activiteit, enz.)? Stuur dan je nieuws plus mooie foto’s naar redactie@dibevo.nl.