8 juni 2018 | Dossier: Dierenwelzijn, Promotie,

Meeste dieren vermist in de zomerperiode

In de zomerperiode geven huisdiereigenaren het meest hun huisdier op als vermist. Het is dus belangrijk dat honden én ook katten goed gechipt zijn. En dat de chip ook juist geregistreerd staat. Daarom geeft het LICG extra aandacht aan het chippen tijdens ‘Juni Chipmaand’.

Chipmaand

Help mee om het chippen te promoten

Dat kun je doen door banners op je website te plaatsen of speciale chip-folders op de toonbank te leggen. Via de professionals-webshop van het LICG kun je deze folders gratis bestellen. Wacht daar niet te lang mee want de voorraad is beperkt.

Acties op chipjedier.nl

Helemaal mooi is het als je een speciale actie start om het chippen te stimuleren. Jij bent immers de professional die je klanten van een deskundig advies moet voorzien. Op de site van het LICG vind je een aantal suggesties hoe je dat zou kunnen aanpakken.

Heb je een actie? Vergeet hem dan niet aan te melden bij het LICG. Alle acties komen namelijk op de speciale Chip je dier-website te staan. Je Chipmaand-actie is ook een uitgelezen kans om je bedrijf in de spotlight te zetten bij lokale media. Op de campagnepagina van de website van de LICG kun je allerlei informatie downloaden en gebruiken.