31 januari 2017 | Dossier: Ledennieuws,

Carnis breidt uit: van 30 m² naar 1500 m²

Carnis begon 5 jaar geleden op een oppervlak van 30 m² met zijn natuurlijke assortiment, zoals voedingsproducten, vachtverzorging en bio reinigingsmiddel. Ondernemers John en Annette Tuik kregen vaak te horen dat een natuurlijk assortiment een trend zou zijn die in de loop van de tijd wel af zou zwakken. Met Carnis bewijzen ze het tegendeel.

John en Annette Tuik van Carnis

In het weekend van 3 februari verruilt het bedrijf hun oorspronkelijke pand van 30 m² voor een pand met een oppervlakte van 1500 m². Maandag 6 februari is Carnis weer operationeel op de nieuwe locatie: Voltastraat 32 in Hoogeveen.

Bewuste keuze van de consument

Het natuurlijke assortiment van Carnis heeft zich in de afgelopen jaren bewezen. Tuik: “Er is geen sprake van een trend, maar van een levensstijl. De consument maakt een bewuste keuze in zijn aankoop voor natuurlijke producten.”

Lezingenruimte Carnis

Ruimte voor groei en ontwikkeling

In het nieuwe pand is er weer voldoende ruimte voor groei en ontwikkeling van het merk. Zo komt er een grote vriescel in te staan. “Met deze vriescel kunnen we onze vers-vleeslijn uitbreiden naar onder andere voeding voor de kat”, zegt Tuik. “Ook komt er een lezingenruimte. Hierdoor kunnen we onze klanten een uitgebreidere uitleg geven over de verschillende producten. Het állermooiste is dat het volledige team van Carnis gewoon meeverhuist. Samen zullen we het bedrijf blijven ontwikkelen.”

Carnis - nieuwe medewerkers

Carnis heeft ook 2 nieuwe medewerkers mogen verwelkomen. Links op de foto is Janneke van Loon en rechts op de foto is Melanie Huygen.

Foto John en Annette Tuik: Janine Verschure
Overige foto's: Carnis


Ben je lid van Dibevo en heb je ook nieuws of een nieuwtje te melden (verhuizing, open dag, jubileum, leuke activiteit, enz.)? Stuur dan je nieuws plus mooie foto’s naar redactie@dibevo.nl. Wij kijken dan of we je bericht op onze website en social media-kanalen kunnen plaatsen.