29 april 2014 | Dossier:

Contactloos betalen & (retour)pinnen: ja graag

Pinnen

Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen (SBEB) komt weer met een nieuwe ‘Pinnen, ja graag’-campagne, maar dit jaar is er ook aandacht voor twee nieuwkomers: contactloos betalen en Retourpinnen. Voor ondernemers is gratis promotiemateriaal beschikbaar.

Promotiomateriaal voor pinnen, contactloos betalen en Retourpinnen

Voor de campagne die op 12 mei start, heeft SBEB nieuwe promotiematerialen ontwikkeld, variërend van stickers en posters tot kassabanddividers. Misschien bied je nu al contactloos betalen aan of ben je van plan om binnenkort met Retourpinnen aan de slag te gaan. Ook daarvoor is promotiemateriaal beschikbaar dat je gratis kunt bestellen via www.pin.nl en prima is te combineren met het ‘Pinnen, ja graag’-materiaal.

De Betaalwijzer

Denk je nu bij jezelf, hoe zit dat ook alweer met dat Retourpinnen? Of hoe kan ik contactloos betalen accepteren? Begin mei brengt SBEB weer een Betaalwijzer uit. Naast informatie over de pincampagne, gaat de Betaalwijzer ook in op deze nieuwe ontwikkelingen. MKB-ondernemers ontvangen de Betaalwijzer standaard via de post. In week 19 kun je de brochure verwachten.