2 december 2020 | Dossier: Ledennieuws,

Darf reikt jaar lang gratis diervoeding uit

Diervoedingsproducent DARF heeft afgelopen week zowel een klant als een verkooppunt in het zonnetje gezet. De klant won een jaar lang gratis dierenvoeding en het verkooppunt een jaar lang korting.

Darf
V.l.n.r.: Marjorie Velthuyse (eigenaresse FITDOXX), Debbie Westerhof (winnares), Bob de Lange (DARF)

DARF verstopte in de periode rondom dierendag in totaal 30 tickets in duizenden verpakkingen honden- en kattenvoeding. Elk bronzen, zilveren en gouden ticket was een prijs waard. Onder de 5 gouden tickets, goed voor een verrassingspakket, werd bovendien een jaar lang gratis diervoeding verloot.

De winnaar van deze actie was Debbie Westerhof. Zij nam afgelopen week samen met haar twee Franse bulldogs de prijzen in ontvangst bij Fitdoxx in Aalsmeer, de plek waar ze de winnende verpakking kocht. Het verkooppunt viel ook in de prijzen: zij krijgen een jaar lang korting op hun bestelling.

Kers op de taart

“Bij een feestdag hoort natuurlijk trakteren”, zegt Bob de Lange van DARF. “Dit jaar wilden we dierendag nog specialer maken en onze klanten en hun viervoeters eens goed in het zonnetje zetten.

We hebben enorm veel positieve reacties gehad op de actie, met de uitreiking van de hoofdprijs als kers op de taart. Een dierendag om niet snel te vergeten!”