22 februari 2024 | Dossier: Evenementen,

Data en locaties bekend van Dibevo-events in 2024 en 2025

Niet eerder waren we er zo vroeg bij om de data en locaties van de Dibevo-events voor 2024 en 2025 vast te leggen. Dat was ook wel nodig want er is een run op beurs- en congreslocaties in de periode dat wij Dibevo University en de Dibevo-Vakbeurs organiseren.

Dibevo University 2024

Weet je het nog? Dibevo University 2022 zou oorspronkelijk plaatsvinden in het NBC in Nieuwegein. Drie weken voor het event werd het congrescentrum getroffen door een enorme brand en moesten we noodgedwongen uitwijken naar een andere locatie. Bijna 1,5 jaar later is het NBC niet alleen volledig herbouwd, maar ook volledig gerestyled. We kunnen niet anders zeggen dan dat het er allemaal prachtig uitziet. Goede reden dus voor een herkansing van Dibevo University op die locatie!

Dibevo University vindt plaats op zondag 13 oktober 2024. Dit jaar focussen we ons volledig op echte topsprekers en de eerste boekingen zijn een feit. Het (veelbelovende!) programma van dit kennis-event maken we in mei van dit jaar bekend.

NBC Impressie


Dibevo-Vakbeurs 2025

Bezoekers uit het westen van Nederland hoorde je er niet over, maar uit het oosten klonk de roep om de Dibevo-Vakbeurs op een iets centralere locatie in Nederland te houden. Dat gaat nu uiteindelijk gebeuren! Want wat is het geval: de oude Evenementenhal Gorinchem (waar de beurs in 2015 voor het laatst plaatsvond) heeft een behoorlijke metamorfose ondergaan. De nieuwe eigenaar Easyfairs heeft flink geïnvesteerd in het toekomstproof maken van de evenementenlocatie. Reden voor Dibevo om na een afwezigheid van 10 jaar terug te keren naar Gorinchem.

De Dibevo-Vakbeurs vindt plaats op zondag 28 en maandag 29 september 2025. De inschrijving voor exposanten start eind 2024.

Evenementenhal Gorinchem entree