10 april 2018 | Dossier: Evenementen,

Datum Dutch Pet Conference & Awards 2018 bekend

De Dutch Pet Conference & Awards krijgt een vervolg. De tweede editie van het kennis- en netwerkevenement vindt plaats op maandag 12 november in de Studio’s in Aalsmeer. Evenals in 2017 vindt overdag de Dutch Pet Conference plaats met inspirerende sprekers en worden in de avond tijdens een gala-show de Dutch Pet Awards uitgereikt.

Winnaars Dutch Pet Awards 2017
 
De Dutch Pet Conference vindt overdag plaats en staat dit jaar in het teken van ‘inspiratie’. Naast toonaangevende keynotesprekers zijn er informatieve en prikkelende presentaties tijdens diverse parallelsessies.

De avond staat volledig in het teken van de Dutch Pet Awards, die in zes categorieën uitgereikt worden aan bedrijven en personen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de sector. Er zijn awards in de categorieën Dierenspeciaalzaak, Dierenartspraktijk, Talent, Keten, Product en Non Profit. De inschrijving start op 4 mei en sluit op 1 september.

Jury

Een deskundige jury beoordeelt alle inschrijvingen en voordrachten, en maakt eind september drie nominaties per categorie bekend. De jury bestaat uit Manon de Kort (HAS Hogeschool), Atjo Westerhuis (EduPet), Dr. Maria Groot (Wageningen University & Research), Benita Beekhof (Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren), Peter Haspels (ondernemer), Gertwim de Haas (Aeres MBO Barneveld), Erik Gostelie (KNMVD), Ingeborg de Wolf (Wageningen UR), Maarten den Heijer (ABN-Amro) en Paul Burger (retaildeskundige).

Tickets

Een ticket voor het bijwonen van Dutch Pet Conference óf Dutch Pet Awards kost 225 euro per persoon (excl. btw). Een ticket voor beide events kost 395 euro per persoon. Tot 1 juni geldt er een early bird-tarief voor toegangstickets. Kijk voor meer informatie op www.dutchpetconference.nl.