8 oktober 2024 | Dossier: Bedrijfsvoering,

DEB.nl vernieuwt website met Quickscan voor energiebesparing

DEB.nl heeft de website vernieuwd om ondernemers beter te ondersteunen bij energiebesparing. De website biedt twee handige nieuwe functies: de Quickscan ‘Energiek ondernemen’ en een expertnetwerk dat je helpt bij verduurzaming. DEB staat voor Duurzaam Energie Besparen, een initiatief waar ook Dibevo partner van is. 

Zonnepanelen aanleggen

Quickscan ‘Energiek ondernemen’

Op DEB.nl kun je als ondernemer nu de Quickscan ‘Energiek ondernemen’ uitvoeren. Deze scan geeft je snel inzicht in de mogelijkheden om energie te besparen. In een paar stappen ontdek je hoe je slimmer met energie om kunt gaan en zo kosten kunt besparen.

Direct naar de Quickscan

Nieuw expertnetwerk

Daarnaast is er een nieuw expertnetwerk op DEB.nl. Hier kun je terecht voor advies over energie besparen, opwekken, slim verbruik, financiering, mobiliteit en netcongestie. Je kunt tips en antwoorden op veelgestelde vragen vinden, en je hebt de mogelijkheid om direct vragen te stellen aan een van de experts.

Speciale Dibevo-pagina op DEB.nl

Wil je meer weten over energiebesparing, verduurzaming en beschikbare subsidies? Ga dan naar de speciale Dibevo-pagina op DEB.nl.

Direct naar de DEB-Dibevo-pagina