17 september 2024 | Dossier: Klanten,

Dibevo kritisch op samenwerking AniCura en Thuisbezorgd.nl

Met enige verbazing heeft Dibevo kennisgenomen van de samenwerking tussen AniCura en Thuisbezorgd.nl. Huisdiereigenaren die last minute geneesmiddelen zonder recept, verzorgingsproducten of diervoeding nodig hebben kunnen dit aanschaffen bij AniCura en dit snel laten bezorgen door Thuisbezorgd.nl.

AniCura en Thuisbezorgd.nl

Volgens AniCura maakt de samenwerking met Thuisbezorgd.nl het gemakkelijker voor baasjes om goed voor hun dier te zorgen. “Hond met een teek? Geen nood, tekentang binnen een uur bezorgd”, juicht het persbericht. 

“Klinkklare onzin”, zegt Dibevo-voorzitter Gijs van den Assum. “Vertel mij eens, waarom zou je voer of verzorgingsproducten kopen bij een dure dierenarts en die dan ook nog eens laten bezorgen door een dure bezorgservice? Het is toch veel slimmer en sneller om die tekentang bij een dierenspeciaalzaak in de buurt aan te schaffen? Dan ben je niet alleen goedkoper uit, maar je krijgt ook nog eens gratis advies hoe je die teek het beste kunt verwijderen; om dat voorbeeld maar te gebruiken. Sterker nog: juist in die lastminute gevallen wil je als huisdiereigenaar het beste advies voor je dier.”

AniCura-producten worden op dit moment alleen bezorgd in Rotterdam. Binnenkort volgen Apeldoorn en Deventer. Mocht de bezorgdienst een succes worden, dan komen ook andere steden aan de beurt.