14 april 2011 | Dossier:

Dibevo-scholingsdagen in het voorjaar: informatief en gratis

Kat

Gratis bijgespijkerd worden over interessante onderwerpen in je vakgebied, dat maakt deelname aan de Dibevo-scholingsdagen zo aantrekkelijk. Ook dit voorjaar organiseert Dibevo in samenwerking met het Huisdier Kennis Instituut een drietal scholingsdagen. De onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Kattengedrag
  • Kam- en borsteltechnieken voor hond en kat

Kattengedrag

Marcellina StoltingKattenbezitters kopen opmerkelijk genoeg maar weinig kattenproducten. Dat is jammer, want er valt veel omzet te halen uit ‘de kat’. Voorwaarde is natuurlijk dat u voldoende inzicht heeft in de kat en weet welke producten het kattenwelzijn bevorderen. Kattengedragsdeskundige Marcellina Stolting leert u niet alleen hoe u voorlichting en advies kunt geven over katten, maar ook welke producten en benodigdheden u daarbij kunt verkopen. Stolting over de scholingsdag: “Ondernemers die dachten veel te weten over katten, zullen versteld staan!”

Kam- en borsteltechnieken voor hond en kat

Docent vachtverzorging Jet Bijen vertelt u meer over kam- en borsteltechnieken voor honden en katten. Dat is geen overbodige luxe want er bestaan nogal veel verschillende vachttypen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden laat de docente zien welke producten in aanmerking komen voor een bepaalde vacht en hoe u daar goede verkoopinformatie over geeft. Ook krijgt u een naslagwerk mee, zodat u de informatie later nog eens door kunt nemen.

Data

Maandag 23 mei 2011 in Nunspeet (Hotel Dennenhoeve)
Maandag 30 mei 2011 in Eindhoven (Aristo Eindhoven)
Maandag 20 juni 2011 in Utrecht (Aristo Utrecht)

Alle scholingsdagen starten om 10.00 uur en eindigen om 15.30 uur. Boterhammen meenemen hoeft niet: tussen de middag staat een smakelijke lunch klaar.

Certificaat

Aan het einde van de scholingsdag ontvangt u een certificaat van deelname.

Voor wie?

We herhalen het nog maar eens: de scholingsdagen zijn gratis voor eigenaren van dierenspeciaalzaken én hun medewerkers. De extra kennis die u opdoet, levert u gegarandeerd ook meer omzet op. Geef u daarom snel op!