30 januari 2019 | Dossier: Kennisdagen,

Dibevo-themabijeenkomst ‘Zeeaquaria... waar te beginnen?’

Zeeaquaria zijn fantastisch mooi, maar vergen beduidend meer apparatuur en kennis dan zoetwateraquariua. Toch komt het zeeaquarium door nieuwe en betaalbare techniek binnen het bereik van een groter publiek, en wordt het ook voor detaillisten steeds interessanter om zeeaquaria en alle bijbehorende producten in het assortiment op te nemen. Te meer ook omdat de dierenspeciaalzaak of tuincentrum de uitgelezen plek is voor voorlichting en ondersteuning die klanten voor een zeeaquarium nodig hebben. Maar ja, waar begin je? Precies daarvoor is deze Dibevo-themabijeenkomst over zeeaquaria!

Zee aquarium

Tijdens de themabijeenkomst ‘Zeeaquaria... waar te beginnen?’ komen alle zaken aan bod die verband houden met het starten van een zeewateraquariumafdeling.

  • Waarmee moet je rekening houden in de winkel?
  • Wat zijn de eerste stappen?
  • Welke dieren zijn goed geschikt?
  • Hoe help je hobbyisten om een succes te maken van hun aquarium?
  • Welke adviezen geef je als een klant op problemen stuit?

Dat en nog veel meer wordt belicht in deze themabijeenkomst. Zowel tijdens als na de lezing is er de gelegenheid vragen te stellen.

Spreker: Tanne Hof

Tanne HoffTanne Hoff is auteur van de boeken Praktische handleiding voor het zeeaquarium, al jaren de best verkochte Nederlandstalige boeken over zeeaquaria. Daarnaast geeft hij vele lezingen over zeeaquaria voor bedrijven en verenigingen in binnen- en buitenland.

Voor wie?

De themabijeenkomst is gericht op detaillisten die geïnteresseerd zijn om zeeaquaria in hun assortiment op te nemen of daarin al de eerste stappen hebben gezet.

Datum en locatie

Dinsdagavond 12 maart in Van der Valk Hotel Ara Zwijndrecht, Veerweg 10, 3336 LM Zwijndrecht

Programma

19.00 uur   Ontvangst met koffie & thee
19.30 uur   Start themabijeenkomst
22.00 uur   Afsluiting