15 juni 2023 | Dossier: Advertorial,

Dibevo zoekt een management-assistent

Vacature bij Dibevo

Brancheorganisatie Dibevo zoekt een

MANAGEMENT-ASSISTENT

(24 uur • salarisindicatie: € 2.549 – € 3.030)


Ben jij een administratieve alleskunner met ervaring in management-ondersteuning? En wil jij de handen uit de mouwen steken voor een organisatie die zich inzet voor dierenwelzijn en ondernemerschap? Dan hebben wij een perfecte match!

Wat is Dibevo?

Dibevo is de brancheorganisatie die opkomt voor de belangen van alle ondernemers in de huisdierenbranche. En dat zijn er nogal wat: van de kleine dierenspeciaalzaak op de hoek tot een grote multinational van diervoeders. En van een kleinschalig dierenpension tot een wereldwijde exporteur van aquariumvissen. Bij elkaar zijn dat zo’n 1400 leden. Tegelijkertijd maakt Dibevo zich sterk voor dierenwelzijn in de gehele sector.

Wat ga je doen?

Als management-assistent bij Dibevo zorg jij ervoor dat de voorzitter en het team zonder kleerscheuren door hun drukke werkdag heen komen. Jij beheert de agenda’s, plant afspraken in en bent het eerste aanspreekpunt voor alle binnenkomende telefoontjes en gasten die het Dibevo-kantoor bezoeken. Je stelt vergaderdata vast en bewaakt de voortgang van actiepunten. Een ware multitasker dus!

Wat vragen wij?

Maar wat zoeken wij in onze ideale kandidaat? Allereerst heb je een opleiding op MBO+ niveau afgerond, ben je communicatief sterk en beheers je de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast is enige ervaring in een vergelijkbare functie mooi meegenomen en heb je een gezonde dosis affiniteit met huisdieren. Als je naast het Nederlands ook een aardig woordje Engels spreekt, is dat een dikke plus. 

Wat bieden wij jou?

En wat kan jij van ons verwachten? Een mooie functie bij de allerleukste branchevereniging van Nederland! Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en een bij de functie passend salaris en arbeidsvoorwaardenpakket (inclusief 8,5% vakantietoeslag en pensioenregeling). En niet onbelangrijk, je komt terecht in een klein en gedreven team met een bovengemiddeld gevoel voor humor. Even kennismaken? En last but not least: vanaf je werkplek heb je zicht op gezellige waterhoentjes.

Solliciteren?

Klinkt dit allemaal als muziek in je oren? Solliciteer dan snel en wie weet maak jij binnenkort kennis met dat beestachtig leuke Dibevo-team ;-) Stuur je motivatiebrief en cv naar Janny Freriks, e-mail: j.freriks@dibevo.nl. Voor meer informatie kun je ook bij Janny terecht (tel. 033-4550433). Wij kijken uit naar je reactie!

Past de rol je niet of ben je nu niet (actief) op zoek, maar kun je wel iemand aanbevelen? Deel deze vacature dan vooral!


We stellen het niet op prijs als bedrijven reageren om hun diensten aan te bieden naar aanleiding van deze vacature.