28 september 2016 | Dossier: Bedrijfsvoering, Personeel

Dibevo ZorgPortaal: waarom zou je overstappen?

Op 1 juli is het Dibevo ZorgPortaal van start gegaan. Dat was weliswaar vlak voor de vakantieperiode, maar door de grote hoeveelheid aanvragen werd meteen duidelijk dat het ZorgPortaal in een grote behoefte voorziet. Inmiddels heeft een aantal Dibevo-leden de overstap al gemaakt en dat levert positieve reacties op.

ZorgPortaal

Eén van de eersten die is overgestapt op het Dibevo ZorgPortaal is Monique de Groot van dierenspeciaalzaak Monria uit Rotterdam. Zij bleek flink te kunnen besparen op de premie. Toch was dat niet de belangrijkste reden om over te stappen: “Wat voor ons de doorslag gaf, is dat we nu voor alles één aanspreekpunt hebben. Voorheen had ik met verschillende partijen te maken en moest ik er veelal zelf achteraan. Nu dat niet meer hoeft, besparen we enorm in werk en tijd. Dat we daarnaast ook besparen op de premie is mooi meegenomen.”

Speciaal voor Dibevo-leden

Het uitzoeken van de beste verzekering niet iets waar je als onderemer mee bezig wil zijn. Dat is precies de reden waarom Dibevo samen met Dibevo Risk heeft gezocht naar het meest optimale pakket. Het voordeel is dat Dibevo Risk voor een collectiviteit betere voorwaarden en lagere premies kan afspreken dan voor individuele ondernemers. Dat is een van de voordelen van je lidmaatschap bij Dibevo. Toen Willem Kooijman van CarniVoer van het ZorgPortaal hoorde, hoefde hij niet lang na te denken: ”Ik vertrouw erop dat Dibevo en Dibevo Risk voor mij de beste deal sluiten. Dus als zij me vertellen dat het Dibevo ZorgPortaal een goede keuze is, en het blijkt ook nog voordeliger te zijn, dan is de keuze snel gemaakt.”

Wat maakt het Dibevo ZorgPortaal zo bijzonder?

Het ZorgPortaal is een complete oplossing voor alles wat geregeld moet zijn wanneer een werknemer ziek wordt, in één geïntegreerd pakket. Ofwel: één aanspreekpunt voor arbo & verzuimbegeleiding, loondoorbetaling, re-integratie, en WIA. Daarnaast is het Dibevo ZorgPortaal een kenniscentrum voor ziekteverzuim en re-integratie. Door de korte lijnen tussen de verschillende onderdelen kunnen de casemanagers heel snel schakelen. Je hebt bijvoorbeeld geen lange wachttijden om goedkeuring te krijgen over het inzetten van re-integratie-middelen. De casemanagers kunnen die direct inzetten als dat nodig is. Daardoor krijg je meer grip op je verzuim.

Meer weten?

Neem contact op met de adviseurs van Dibevo Risk. Dan berekenen zij wat jouw voordeel is als je kiest voor het Dibevo ZorgPortaal. Wacht niet te lang met reageren. Bel naar (030) 2848619 of mail naar risk@dibevo.nl. Voor meer informatie kun je ook de speciale ZorgPortaal-website raadplegen.

Direct naar het Dibevo Zorgportaal