5 maart 2024 | Dossier: Ledennieuws,

Dier all-in opent escaperoom voor honden

Henk van Benthem van Dier all-in heeft weer iets moois bedacht. De bovenverdieping van de winkel in Vollenhove is omgetoverd tot een heuse escaperoom voor honden. Viervoeters kunnen vanaf deze maand samen met hun baasjes op zoek gaan naar twee gouden hondenkluiven die gestolen zijn uit de etalage van een juwelier uit Emmeloord. Van Benthem kwam op het idee tijdens een bedrijfsuitje met zijn medewerkers in .... een escaperoom.

Escaperoom voor honden

De bovenverdieping van de winkel is ingericht als een oude boerderij, compleet met melkstal. Bezoekers krijgen daarom een overall aan om de beleving compleet te maken. In de introductiefilm die je vooraf te zien krijgt, blijkt overigens Van Benthem zelf de dief ;-)

“De eerste tests zijn goed gegaan”, zegt Van Benthem in De Stentor. “Sommige honden hebben wat meer aanmoediging nodig, maar dat maakt het juist leuk. Je kan een band opbouwen met je hond en een leuke middag beleven.” 

@paardendingen.nl NIEUW in Nederland: Dog Escape Room 🕵‍♂️🐶 Lukt het jou en je hond de gestolen gouden hondenkluiven terug te vinden??🐾🦴 📍Dier All-Inn Vollenhove www.dierallin.nl #paardendingen #dogescaperoom #escaperoom #escaperooms #hond #honden #dog #dogs #hondentiktok #dierallin #overijssel ♬ [Animals and dishes] Cute BGM - Sound Owl