28 april 2020 | Dossier: Bedrijfsvoering, Ledennieuws

Dierenpensions en vouchers voor toekomstig verblijf

Van verschillende kanten horen we dat Dibevo-leden met een dierenpension goede resultaten behalen met de uitgifte van kortingsvouchers. Hiermee kunnen klanten alvast een toekomstig verblijf van hun dier kopen. Klanten ondersteunen zo het pension en krijgen in ruil daarvoor een lagere prijs berekend.

Hesterhoeve

Pieter van Dijk van Dierenpension Hesterhoeve is een ondernemer die zo’n voucheractie heeft opgezet. “De actie doet het goed en er wordt behoorlijk gebruik van gemaakt”, schrijft Van Dijk. Hesterhoeve geeft 20% korting op het aankoopbedrag en het maakt niet uit of het om een overnachting of alleen dagopvang gaat. Een einddatum is er niet: de vouchers zijn onbeperkt geldig.

Let op!

Bij de definitieve vaststelling van de hoogte van de loonkomstensubsidie voor de NOW-regeling is de loonsom en het verlies aan omzet van belang. Als achteraf blijkt dat je omzet hoger is dan je bij de aanvraag hebt ingediend, dan kan dat betekenen dat je (een deel) van de toegekende subsidie terug moet betalen. Heb je TOZO-ondersteuning aangevraagd? Dan moet je een wijziging in je inkomen wel doorgeven.