11 april 2023 | Dossier: Kennisdagen,

Dierenpensionthemamiddag op 31 mei bij Kattenhotel Tante Betje

De dierenpension-themamiddag bij Kattenhotel Tante Betje kon vorig jaar door omstandigheden niet doorgaan, maar gelukkig hangt de vlag er nu heel anders bij en kunnen we op woensdag 31 mei alsnog terecht in het kattenhotel van Wim Hooijman en Marlies Kouwenhoven. Het is een bijzondere themamiddag, want dit keer ligt de focus volledig op de kat.

Kattenhotel Tante Betje

Voor onze nieuwe leden: een dierenpensionthemamiddag is een inspirerende en gezellige bijeenkomst voor Dibevo-leden met een dierenpension. Een dag om kennis en nieuwe ideeën op te doen en eindelijk weer eens bij te praten met collega-pensionhouders.

Natuurlijk zullen eigenaren Wim Hooijman en Marlies Kouwenhoven een rondleiding verzorgen door het kattenhotel, maar we halen ook even het net op rond wat er nu speelt in dierenpensionland en hoe je daarmee het beste om kunt gaan. Daarna volgt een lezing van kattengedragstherapeut Anneleen Bru en we eindigen de dag met... een cadeautje!

Tips om je pension te catifyen

In haar lezing vertelt Anneleen Bru hoe je de service aan je klanten nóg beter kunt maken op basis van 50 eenvoudige, praktische en goedkope stappen. En dat zijn niet zomaar stappen, maar op basis van een therapiemodel dat Anneleen zelf heeft ontwikkeld. Dat model, de Kattenmatrix, is opgezet om gedragsproblemen en ongewenst gedrag bij katten te voorkomen en te beheersen. Ook geeft Anneleen tips hoe je je klanten te woord kunt staan om ongewenst gedrag bij hun kat te veranderen. 

Over de spreker

Anneleen Bru

Anneleen Bru is de bekendste kattengedragstherapeut van Vlaanderen, en wie weet straks ook in Nederland. Anneleen volgde een studie Companion Animal Behaviour Counselling aan de Universiteit van Southampton en startte in 2008 haar bedrijf Felinova. Inmiddels heeft ze met Felinova duizenden kattenprofessionals en katteneigenaren geholpen om katten beter te begrijpen. Daarnaast geeft Anneleen lezingen en is ze auteur van de I Love Happy Cats-boekenreeks.

Cadeautje!

Happy Cats Revolutie

Het boek Happy Cats Revolutie van Anneleen Bru is zo waardevol dat we hebben besloten om het gratis mee te geven aan elk aangemeld pension (één boek per pension). Het boek bevat 50 duidelijke en praktische stappen om alle vormen van ongewenst gedrag bij katten te verbeteren en op te lossen. Je kunt het boek laten signeren door Anneleen.

Programma

12.00 - 13.00 uur Ontvangst met lunch
13.00 - 13.15 uur Welkomstwoord Dibevo en Kattenhotel Tante Betje
13.15 - 14.30 uur Bezichtiging kattenhotel in groepjes en korte koffie/theepauze
14.30 - 16.00 uur Lezing door Anneleen Bru
16.00 - 17.00 uur Gezellig samenzijn onder het genot van een drankje
Kattenhotel Tante Betje

Locatie

Machineweg 201
1432 ES Aalsmeer
kattenhoteltantebetje.nl
Plan je route naar Kattenhotel Tante Betje.

Helaas! Aanmelden voor deze middag is niet meer mogelijk.