4 augustus 2020 | Dossier: Promotie,

Dibevo-Dierenpensionwijzer nu ook in de HuisdierenApp

Heb je een dierenpension en ben je lid van Dibevo? Dan staat je pension sowieso al vermeld in de HuisdierenApp. Op voorstel van Dibevo heeft de app een extra uitbreiding gekregen: in de nieuwste versie is nu ook een verwijzing naar de Dibevo-dierenpensionwijzer toegevoegd. Handig, want daardoor kunnen huisdiereigenaren direct vanuit de app een geschikt pension zoeken en kijken of er in een bepaalde periode nog logeerplekken beschikbaar zijn.

HuisdierenApp

Zeker in deze tijden is zichtbaarheid van je pension belangrijk. Nieuwe huisdiereigenaren en mensen die toch op vakantie gaan, willen snel en eenvoudig weten waar ze hun dier naartoe kunnen brengen.

De HuisdierenApp: leuke tool voor klanten

De HuisdierenApp is een gratis app voor iedereen met een huisdier. In de app kun je alle info over je huisdier bewaren en gemakkelijk oproepen. Denk aan gegevens als chipnummer, medicatie, verzekering, allergieën, gewicht, voeding en ‘vaste’ dierenspeciaalzaak of dierenpension. En natuurlijk een leuke foto. Ook is er een handige herinneringenservice voor bijvoorbeeld ontwormingsmiddelen.

Met de HuisdierenApp op zak heb je als huisdierbezitter altijd het dichtstbijzijnde pension, dierenarts, dierenspeciaalzaak of uitlaatgebied bij de hand. Alle diensten zijn zelf door het baasje in te stellen. En waarschijnlijk ben jij ook zelf diereigenaar!

Check je gegevens

Dibevo-dierenpensions staan als onderdeel van het Dibevo-lidmaatschap in de app. Dit is mooie promotie voor je bedrijf, maar check voor de zekerheid je gegevens. Wil je iets aangepast hebben of bied je naast vakantie-opvang nu ook dagopvang aan? Geef het door aan de makers van de app. Zij voegen dit graag toe aan je vermelding.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op de website van de HuisdierenApp. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur dan een mailtje naar info@huisdierenapp.nl.
 

Achtergrondafbeelding: Freepik