14 februari 2017 | Dossier: Ledennieuws,

Dierspecialist nu ook in Hilversum, Capelle en Buitenveldert

De Dierspecialist-formule krijgt steeds meer vaste grond onder de voeten. Ook Hilversum, Capelle a/d IJssel en Amsterdam-Buitenveldert hebben of krijgen hun eigen Dierspecialist-winkel.

Dierspecialist Krans

Dobey de Beeretuin wordt Dierspecialist Krans

Eind januari is de winkel van de familie Krans verhuisd naar een nieuwe locatie binnen het volledig gerenoveerde winkelcentrum Kerkelanden in Hilversum. De winkel verdubbelde in oppervlakte en werd volledig gerestyled naar de laatste inzichten van de Dierspecialist-formule. Op 26 januari was de feestelijke opening onder de nieuwe naam: Dierspecialist Krans.

Dierspecialist Bijman

Faunaland De Terp wordt Dierspecialist Bijman

Op dezelfde dag werd ook de nieuwe dierenspeciaalzaak van de familie Bijman geopend in Capelle a/d IJssel. Ook deze winkel verdubbelde in oppervlakte en heeft de uitstraling meegekregen van een ‘delicatessenwinkel voor dieren en hun baasjes’. In de winkel is ook plaats ingeruimd voor een volwaardige dierenarts.

Dierenkliniek Buitenveldert breidt uit met vestiging Dierspecialist

Dierspecialist BuitenveldertDierenkliniek Buitenveldert besloot de verhuizing naar een nieuwe locatie in Buitenveldert aan te grijpen voor een uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten. De praktijk wordt gecombineerd met een vestiging van Dierspecialist zodat er volgens het bedrijf ‘kennissynergie en klantcomfort op het hoogste niveau’ ontstaat. Dierspecialist Buitenveldert opent op 31 maart, de praktijk volgt op 1 mei.

Met de uitbreiding van de dierenkliniek heeft Dierspecialist Retail BV een interessante nieuwe doelgroep aangeboord voor de exploitatie van de formule Dierspecialist.

Sander Landman Commercieel Manager Dierspecialist

Per 1 april gaat Sander Landman aan de slag in de nieuwe functie van Commercieel Manager Dierspecialist. Landman heeft een ruime ervaring binnen de huisdierenbranche en werkte o.a. voor Agri Retail (Welkoop) en Bol.com (market place dierenwinkel). Landman gaat zich bezighouden met de online en offline ontwikkeling van de Dierspecialistformule.