28 augustus 2018 | Dossier: Ledennieuws,

Dierspecialist Timo ziet het licht in Bennekom

Nadat Timo Jonkhans de opleiding fotonica had afgerond begon hij zijn carrière in de retailbranche. Maar als lid van een echte ondernemersfamilie ontstond enkele jaren geleden de wens om een eigen onderneming te starten. Op 28 september is het dan eindelijk zover: Dierspecialist Timo ziet het licht in Bennekom.

Dierspecialist Timo

Lokale vraagbaak en ontmoetingspunt dierenvrienden

De winkel is ingericht volgens de nieuwste Dierspecialist formule. ‘Op deze plek en in de directe omgeving is er geen enkele concurrerende winkel, waardoor ik mij goed kan profileren’, aldus Jonkhans. ‘De merkbeleving van Dierspecialist combineer ik met lokaal ondernemerschap. Mijn dierenspeciaalzaak wordt dan ook de lokale vraagbaak en hét ontmoetingspunt voor dierenvrienden.’ Daarnaast zet de nieuwe ondernemer de Dierspecialist App in als medium om retentie en loyaliteit te generen bij klanten. Bij elke aankoop spaart de klant punten die ingewisseld kunnen worden voor korting. Na het downloaden van de Dierspecialist App krijgen klanten 25 spaarpunten cadeau.

Over Dierspecialist Timo

Bij Dierspecialist Timo vindt de huisdiereigenaar alles wat hij nodig heeft voor zijn huisdier. De compleet nieuwe winkel van ruim 80 m2  biedt een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten. Denk hierbij aan huisvesting, speelgoed, (natuurlijke) voeding en een ruime huisdierenapotheek met onder meer een lijn fytotherapie.

Dierspecialist Timo is te vinden op Dorpsstraat 47 in Bennekom.

Bron: Dierspecialist


Ben je lid van Dibevo en heb je ook nieuws of een nieuwtje te melden (verhuizing, open dag, jubileum, leuke activiteit, enz.)? Stuur dan je nieuws plus mooie foto’s naar redactie@dibevo.nl.