24 juni 2014 | Dossier:

Discus van Dijk Putten bestaat 20 jaar

Discus van Dijk uit Putten bestaat 20 jaar. Feestdag!

Zaterdag 21 juni vierde Discus van Dijk uit Putten zijn 20-jarig bestaan.

Honden: lopend buffet en kermis

Op deze jubileumfeestdag werd er speciaal voor de honden een lopend buffet georganiseerd. Op het menu stond onder andere: soep, gehaktballetjes, spiesjes, twee taarten, pasteitjes en plakjes worst. Alles was gemaakt van producten geschikt voor de hond, gewoon uit de winkel. Naast het eten konden de honden ook buiten hun lol op bij de hondenkermis.

Kinderen: schminken, popcorn, rad van fortuin

Maar er was niet alleen aan de honden gedacht. De kinderen konden zich laten schminken en genieten van gratis popcorn. Er werden ballonnen uitgedeeld en kleurplaten voor de kleurplatenwedstrijd. Ook stond er een rad van fortuin waarbij er een prijs was te winnen.

Klantenbinding

Sjors van Dijk: “De hele dag door kregen we veel positieve reacties van de klanten. Vooral over het lopend buffet dat er erg verzorgd uitzag. De feestdag was een groot succes en we zijn dan ook erg blij met het eindresultaat. Ook hopen wij hiermee andere ondernemers te inspireren. Maak er een leuk feestje van, waar de mensen jaren later nog over praten. Wij zien dit feest als klantenbinding, een traktatie voor onze klanten.”