9 juni 2020 | Dossier: Bedrijfsvoering, Promotie,

Doe mee met de 1,5 meter innovatie-challenge en win 7.500 euro

Heb jij creatieve, concrete oplossingen of ideeën voor de 1,5 meter-economie waarmee je branchecollega’s hun voordeel kunnen doen? Doe dan mee met de 1,5 meter innovatie-challenge. Het beste idee wordt beloond met een bedrag van 7.500 euro.

Houd afstand 1,5 meter

De afgelopen periode hebben ook Dibevo-leden slimme oplossingen bedacht om hun bedrijf ook binnen de 1,5 meter-economie draaiende te houden en klanten op een veilige manier te bedienen. Om de beste ideeën boven tafel te krijgen en die te delen met andere ondernemers, organiseren Van Spaendonck, MKB-Nederland en VNO-NCW en partners Nationale-Nederlanden en MKB Servicedesk de 1,5 meter innovatie-challenge.

Het gaat dan om slimme, concrete ideeën en oplossingen die snel ten uitvoer kunnen worden gebracht en betrekking hebben op afstand houden, hygiëne, inzet van personeel, beschermingsmaatregelen of gedragsbeïnvloeding van klanten en of medewerkers.

Insturen tot 3 juli

Je kunt je ideeën of oplossingen tot 3 juli 2020 eenvoudig insturen via de website van deze competitie. Vervolgens zal de jury medio juli een top 3 kiezen uit de inzendingen. De beste oplossingen worden onder de aandacht gebracht via sociale media en ondernemersplatformen. Voor de winnaar ligt er ook een prijs van 7.500 euro klaar.