18 april 2012 | Dossier:

Doe mee met de Week van het Huisdier

De week van 12 tot en met 20 mei 2012 staat in het teken van de Week van het Huisdier. Dit jaar heeft 'De Week' als thema “Feiten en fabels over huisdieren”. Met dit thema vraagt organisator LICG aandacht voor het feit dat het belangrijk is dat mensen voldoende over een huisdier weten voordat ze er een aanschaffen. Dit biedt vele aanknopingspunten voor leuke activiteiten.

Meedoen aan de Week van het Huisdier

Meedoen is heel eenvoudig. U kunt bijvoorbeeld een APK voor huisdieren organiseren of een workshop over het inrichten van een aquarium of terrarium, of een korte EHBO- of verzorgingscursus geven. Meld uw activiteit aan op de website van het Landelijk InformatieCentrum voor Gezelschapsdieren (LICG). Het LICG vermeldt uw activiteit op de website van de Week van het Huisdier.

Wat krijgt u toegestuurd?

Binnenkort ontvangt u een aankondigingsposter voor de Week van het Huisdier en 50 puzzelposters ‘Feiten en fabels’. Op de puzzelposter staan naast puzzels voor het hele gezin, ook interessante wetenswaardigheden en uitdagende fabels en feiten over huisdieren. Een leuk weggevertje voor uw klanten dus.