20 maart 2023 | Dossier: Evenementen,

Even voorstellen: de sponsors van de Dibevo-Vakbeurs 2023

Het is een flink contrast: in 2021 ging de inschrijving voor standruimte op de tweejaarlijkse Dibevo-Vakbeurs pas in mei open en nu – maart 2023 – is de beursvloer al bijna volgeboekt. Ook de sponsors van de vakbeurs zijn inmiddels bekend. De meeste hebben geen introductie nodig, maar we zetten ze toch even op een rij.

Sponsors Dibevo-Vakbeurs

YDOLO
Ydolo

YDOLO is de leuke afkorting voor ‘Your Dog Only Lives Once’. Volgens YDOLO worden huisdiereigenaren vaak verleid door het esthetische, het fungehalte aan een product en vergeten ze daarbij wat écht telt: kwalitatieve ingrediënten en grondstoffen. Daar wil YDOLO verandering in brengen met holistisch en hypoallergeen hondenvoer, pure vleessnacks, 100% natuurlijke koekjes, duurzame en stijlvolle accessoires die de gezondheid én het welzijn van de hond centraal stellen. 

Hofman Animal Care
Hofman Animal Care

Hofman Animal Care is producent en groothandel van een breed assortiment aan dierbenodigdheden. Het in 1987 opgerichte familiebedrijf telt bijna 90 medewerkers, waarvan 20 B2B-adviseurs. De 8.000 producten voor vrijwel alle diersoorten worden naar meer dan 40 landen geëxporteerd en vinden hun weg voornamelijk naar dierenspeciaalzaken, agrarische winkels, ruitersportzaken en bedrijven in plaagdierbeheersing.

Finest Petfoods
Finest petfoods

Finest Petfoods omschrijft zichzelf als een modern bedrijf in een traditionele markt: anders dan de rest en daarom ook een tikje eigenwijs. Net als onze vrienden op 4 pootjes... Al jarenlang is Finest Petfoods in de eerste plaats importeur en exporteur. Het bedrijf koopt uitsluitend diervoeding in waar het team echt in gelooft: de mooiste merken van de beste kwaliteit. Vervolgens worden deze artikelen naar klanten in heel Europa gedistribueerd.

Gebr. de Boon
Gebr. de Boon

Handelsonderneming Gebr. de Boon BV is dé groothandel voor de vakspecialisten in de huisdierensector voor de gehele Benelux. Het assortiment dierbenodigdheden voor onder andere vissen, vogels, knaagdieren, honden en katten is zeer breed en omvat meer dan 9000 artikelen. De missie van Gebr. de Boon is helder: kwaliteitsartikelen leveren voor het welzijn van dier en mens, daarbij luisterend naar de vakspecialisten door het delen van kennis.

Flamingo Pet Products
Flamingo

Als Belgische groothandel van dierenbenodigdheden haalt Flamingo al 50 jaar het beste uit de band tussen huisdieren en hun baasjes. Met het assortiment van 8500 accessoires en snacks heeft het bedrijf producten voor élk huisdier en élk baasje. En dus ook voor elk budget, van hond tot hamster en alles daartussen. Flamingo staat ook voor je klaar om mee te denken op vlak van winkelinrichting, assortimentssamenstelling en meer.

A.K. for Pets
AK for Pets

A.K. for Pets positioneert zich als de schakel tussen toeleveranciers van huisdierbenodigdheden en de Europese detailhandel. A.K. for Pets levert een breed assortiment in dierenbenodigdheden en aanvullende diensten aan zowel toeleveranciers als de detailhandel, wereldwijd. Het bedrijf is gespecialiseerd in houten dierenverblijven en krabpalen. En waar die A.K. voor staat? Dat zijn de initialen van Ad Kluit, de man die het bedrijf 30 jaar geleden oprichtte.

Beeztees
Beeztees

Beeztees is een merk dat gespecialiseerd is in alles wat je maar kunt bedenken voor huisdieren. Het bedrijf verkoopt accessoires voor honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen. Van hondenspeelgoed tot konijnenhokken en van krabpalen tot vogelhuisjes. Beeztees’ missie is om elke dag het leven van huisdieren en hun baasjes zo leuk mogelijk te maken. In het bedrijf werken 95 enthousiaste mensen die dagelijks bezig zijn met bedenken, ontwerpen, plannen en verkopen van huisdierproducten.

TRIXIE
TRIXIE

Behalve een familiebedrijf is TRIXIE de grootste leverancier van huisdieraccessoires in Europa. Het productassortiment bestaat uit blijvertjes zoals nylonriemen en halsbanden, maar ook uit gespecialiseerde artikelen zoals fietskarren of strategiespellen voor de hond – allemaal inhouse ontwikkeld. TRIXIE ondersteunt de handel met aanvullende diensten en oplossingen. De POS-concepten, zoals de succesvolle TRIXIE-snackbar, zijn een eyecatcher voor elke winkel.

Met je bedrijf het verschil maken?

Wil je ook je slag slaan en het verschil maken op dé vakbeurs voor huisdierprofessionals in Nederland? Boek dan nu een stand op de Dibevo-Vakbeurs 2023! En met ‘nu’ bedoelen we ook echt ‘nu’, want zoals gezegd: de beurs is bijna volgeboekt!

MEER INFORMATIE


Dibevo-Vakbeurs 2023