15 maart 2023 | Dossier: Advertorial,

Prins Petfoods zoekt een voedingsconsulent/ relatiebeheerder

Prins Petfoods vacature

A D V E R T E N T I E
Prins Petfoods zoekt een:

VOEDINGSCONSULENT/RELATIEBEHEERDER
(32-40 uur per week) regio West-Brabant, Zeeland en West-België

- - -

Heb jij affiniteit met diervoeding, ben je commercieel ingesteld en kun je verschillende soorten informatie goed vertalen naar de klant? Dan gaan we graag met jou om tafel! We zoeken namelijk een relatiebeheerder die graag op een persoonlijke, deskundige en enthousiaste manier kennis over onze producten overbrengt en goede relaties wilt onderhouden met de klanten van ons familiebedrijf.

Wat ga je doen?

In deze buitendienstfunctie ben je een belangrijke schakel tussen ons bedrijf en onze klanten, zoals dierenspeciaalzaken, fokkers en hondenscholen.

Je werkdagen zijn leuk en gevarieerd. Zo kan je dag bijvoorbeeld beginnen met het bezoeken van twee winkels om die te adviseren over hoe producten in het schap het best tot hun recht komen. Bij je volgende afspraak wacht een heel team op je voor een training, waarbij je jouw kennis over bepaalde onderwerpen deelt. Of je nodigt je klanten uit voor een rondleiding in ons bezoekerscentrum, waar ze op een unieke en interactieve manier de wereld van honden en katten kunnen beleven.

Samen met vier buitendienstcollega’s signaleer je nieuwe ontwikkelingen en trends, lever je ideeën aan en ben je met het team verantwoordelijk voor het realiseren van commercieel succes.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau aangevuld met minimaal twee jaar relevante werkervaring.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en vindt het leuk om presentaties en lezingen te geven aan kleine en grote groepen.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, Frans is een pre.
 • Je bent resultaat- en servicegericht, flexibel, representatief en proactief.
 • Je woont in Zeeland of West-Brabant.
 • Je hebt affiniteit met gezelschapsdieren.
 • Je hebt bij voorkeur kennis van honden- en kattenvoeding.

Wat bieden wij?

 • Werken bij een Nederlands familiebedrijf met een informele en gemoedelijke werksfeer, korte lijnen en goed contact met collega’s.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden als 25 vakantiedagen op fulltime basis, een goede pensioen- en Anw-hiaatregeling, flexibele werktijden, een leaseauto, laptop, mobiele telefoon en een goede kortingsregeling voor onze honden- en kattenvoeding.
 • Een uitgebreid inwerkschema waardoor je alle collega’s leert kennen en je direct getraind wordt door een aantal van onze deskundigen.
 • Een actieve personeelsvereniging die regelmatig gezellige uitjes organiseert.
 • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen, onder meer door het volgen van trainingen en opleidingen.

Wie zijn wij?

Prins Petfoods is een toonaangevende Nederlandse producent van hoogwaardige 100% natuurlijke kwaliteitsvoedingen voor honden en katten. Respect voor mens en dier, zowel binnen als buiten de organisatie, is voor Prins vanzelfsprekend. Ons familiebedrijf staat voor kwaliteit, deskundigheid, milieu & duurzaamheid, betrokkenheid en innovatie. Deze kernwaarden zijn belangrijke pijlers binnen onze organisatie en vormen de leidraad waarmee Prins in de praktijk verantwoord onderneemt. De producten van Prins worden in onder meer dierenspeciaalzaken, tuincentra en online verkocht.

Ons educatielabel Edupet is een kennis- en opleidingsinstituut voor professionals en liefhebbers in de dierenbranche. We bieden workshops, cursussen, congressen en complete opleidingen. Het kennisaanbod loopt van honden en katten tot reptielen en amfibieën.

Interesse?

Ben jij de enthousiaste voedingsconsulent/relatiebeheerder die we zoeken en herken jij jezelf in het profiel? Dan zien wij je motivatie en cv graag tegemoet. Je kunt je sollicitatie mailen naar werken@prinspetfoods.nl ter attentie van Charlena ter Beek.