04 september 2012 | Dossier:

Financiering: waar let de bank op?

Financiering

Veel startende én gevestigde ondernemers worstelen met de vraag: hoe kom ik aan geld? Banken worden strenger en ook andere financieringsmaatschappijen houden de hand op de knip. Als ondernemer is het steeds belangrijker uw financieringsaanvraag goed te onderbouwen, zodat u meer kans heeft op een bedrijfsfinanciering. In de gratis webinars van de Ondernemerskredietdesk leert u hier alles over.

Webinar ‘Financiering: Waar let de bank op?’

Op donderdag 13 september 2012 vindt dit webinar plaats van 12:00 tot 13:00 uur. Stel tijdens het webinar vragen aan gastspreker Maarten Zemann, directeur van MKB Adviseurs. In dit webinar krijgt u een kijkje in de keuken van banken en praktische tips om uw financieringsaanvraag succesvol te maken.

Webinar ‘Financieringsvormen en regelingen’

Dit webinar vindt plaats op dinsdag 9 oktober 2012 van 12:00 tot 13:00 uur. Stel tijdens het webinar vragen aan gastspreker Rinke Zonneveld, directeur Entrepreneurship van het Ministerie Economie, Landbouw en Innovatie. Leer tijdens het webinar welke financieringsvormen er zijn en welke overheidsregelingen u kunnen helpen.

Inschrijven

Deelname aan de webinars is gratis, maar u dient zich wel in te schrijven.

Gratis boek Eerste hulp bij Financiering

Wanneer u deelneemt aan één van deze webinars ontvangt u gratis het boek 'Eerste hulp bij Financiering'.