28 oktober 2020 | Dossier: Bedrijfsvoering,

Sealbagautomaten niet langer gebonden aan eigen bank

Onlangs is de overname van de sealbagautomaten door Geldmaat van start gegaan. Voor ondernemers heeft deze overname een aantal voordelen.

Geldmaat

Omdat je als ondernemer niet langer gebonden bent aan de sealbagautomaat van de bank waarmee je een contract hebt afgesloten, krijg je veel meer automaten tot je beschikking dan voorheen. En het betekent ook dat je niet speciaal naar een automaat van je eigen bank hoeft te zoeken.

Daarnaast geldt voor iedereen dat de openingstijden van de automaten ruimer zijn dan op dit moment. De sealbagautomaten van Geldmaat zijn iedere dag van 07:00 tot 23.00 uur geopend en je kunt er ook in het weekend terecht. Alle locaties en openingstijden staan bovendien overzichtelijk op de locatiewijzer op de website van Geldmaat. Op de locatiewijzer zie je ook direct of een automaat buiten werking is.

Behalve dat je als ondernemer de sealbag straks afstort in een sealbagautomaat van Geldmaat, verandert er verder bijna niets. Het sealbagcontract blijft gewoon bij je eigen bank lopen en ook het vooraanmelden gebeurt via je eigen bank.

Alle vragen over het sealbagcontract of over het gestorte bedrag kun je aan je eigen bank stellen. Vragen specifiek over de sealbagautomaat zal Geldmaat beantwoorden.